![]() |
Fluidy Taifuna
http://www2.filehost.to/files/2006-1...10_Action2.gif
Zrobiłem animke w gifie, stary plan, ale można już go pokazać ;) http://img443.imageshack.us/img443/5215/actionts2.gif co do błędów, to może ich być dużo, bo tak naprawdę nie robiłem nigdy fake'ów =) |
Ech, coś bardzo podobnego planowałem :P, ale mi się nie chciało robić :D. Stare Outfity.
Aha... Chciałbym jeszcze powiedzieć, że ten bag ciągle tam leży mimo to, że zabrali. Błąd numer dwa gdy kolo się kręci to nick wcale nie zmienia położenia! U mnie tak nie będzie. |
Musze powiedziec, ze nawet fajne.
Tylko nieskumalem o co chodzi z fluidami >.< @down To to wiem tylko gdzie te fluidy sa? Dla mnie to jest lootbag ;o No glownie tak, ale ja bym dal tam bp a nie bag ; d(chyba za duzo gram w tibie ; d) |
@up
Fluidy=Mfy no w bagu przeważnie niesie się Manasy jak się idzie na wrl To jest napad ;> |
Hehe , fajne :) 8/10 jeśli ocenić można ^^
|
Fajniutkie :p
Więcej takich fake'ów ;) 9/10 ,bo sie tnie trochę ;) |
zauwazylem maly blad...jak taifunowi zabieraja baga to on wciaz ma go pod nogami ;/ ale spoko 8/10 wiecej takich animacji :p
|
Hm, nie jest tragicznie, nie jest super. Rób dalej, coś z tego może naprawdę być...
|
HAHAH Fajne:D "wymasowac ci plecy??"8o
hehe fajne 8/10 |
'Haha nooby jebane ,,i,,' mnie rozwaliło. ;) Świetne to.
|
Mi się podobało.Krótkie,ale fajne :P 9,666/9,667
|
TO JEST FULL WYCZES WYPAS 10/10 Xd
|
Hehe spoko bardzo fajne i przyjemne =]
|
Ekhem...
Ładne. Nie wiem, czy umiałbym tyle klatek zrobić.:P
|
Swietne rob dalej ! na serio powalilo mnie :D i humor nawet smieszny a nie takie zalosny jak wiekszosc prezentuje
|
Heri, ładny napad :D
|
Musze cie pochwalic, jest to prawie idealna animacja. Pare nie razacych w oczy bledów których nie zauwazylbym gdybym nie czytal postów ;p
jak dla mnie 9/10 |
Niezłe, choć ten język i bugi graficzne na czaszce Taifuna wkurzają.
Rób następne animacje, najlepiej w tym temacie. Unikniesz 462771461 bluzgów +- kilku warnów. |
Bardzo ladne, zrob cos jeszcze bo naprawde fajnie ci wychodzi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:01. |