![]() |
217 Elder druid dead (Harmonia) [Pogromczyni dead :P ]
|
A co to za końcówka .cam -od NG?
|
Cytuj:
http://www.tibiacam.tv/ |
sprawdz ktos :PP
|
Czysty jak spirytusik:
Scan taken on 28 Apr 2007 20:55:27 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Ale czym to otworzyc? |
To jest TibiaCam NG, raczej tego samego autora co zrobił Tibiacama NG.
W tym jest tylko nazwa zmieniona, strona itp, ale fukncje mają takie same ;]. Otwieracie ten plik tym: http://www.tibiacam.tv/download/TibiaCamLite-1.4.ex e <-- download. Potem już tylko na filmik klikacie myszką 2 razy, dajecie lokalizacje tibia.e*xe i już wszystko się samo powinno uruchomić ;). A jak macie nowy filmik, to klikacie tylko na niego 2 razy i już się samo all zrobi ;p |
Co do klienta, jest beznadziejna ta wersja "facc" nawet przyspieszyc sie nie da, a wątpie zeby ktos dawal te pare euro za premy.
Co do filmu.... jak by nie mogla z sd wybic te warloki lub chociarz pod koniec z morta albo chociarz sie manasowac a nie stoi i czeka na smierc... Jak na 217 eldera to albo 5 owner albo konczyl hunta i sie zapasy skonczyly.. JEDNYM SLOWEM ŻAAALL Dla pana Down, zwracam honor na szybko wlaczylem film i nie zalukalem do katalogu z controlsami. Programik fajny szkoda ze na Prem da sie nagrywac;/ |
up
[Key Commands] Left Arrow: Slower playback speed Right Arrow: Faster playback speed Up Arrow: Maximum playback speed Down Arrow: Normal playback speed Pause/Break: Toggles pausing of playback Backspace: Rewinds playback by 30 seconds Jakos ja sciągnąłem werjse FACC i działa pięknie.... Ludzie czytajcie co ściągacie i jak juz sciągniecie to jest cos takiego jak "read me" albo controls... Co do filmu to: Hail dziecko neo? Hail allegro.pl? Czy Hail non-pvp i panika?? |
Wiem, że można było wersje PRO za FREE ściągnać, ale nie wiem jak teraz jest ;F.
|
no trochę lipa szkoda jej, a co do tego trapa to myślę że dała by rade uciec no ale...
|
00:11 Mateusz Dragon Wielki [316]: i have win 98 in this comp
:D |
czemu ona nie zabila tych wrl'i oO?
|
Śmieszny film.. miała wiele szans na ucieczke. Dlaczego nie biła tych Warlocków?
Myśle, że kazdy powinien mieć pare sd na wszelki wypadek.. |
Może ona już hunciła dlugo i chcieli ją na mana przetrzymać albo coś.
Ona ma gdzieś 1,2k hp dlatego się siorała (sio 3/4 vity mniej więcej) jak by sie manasowała to by miala extaused ale to i tak kijowo że tych wrli nie zabiła. Jeszcze miała ten czar co robi "krzaki" sqm przed postacią. ogólnie to zjebała akcje. |
rehost pls! na speedyshare najlepiej...
|
Cytuj:
@film Jak dla mnie super, szkoda że loot sie nie poszczęścił. Cytuj:
|
Dobry film i fajne te Tibiacam.tv :)
|
problem
ey ludzie mam problem
wszystkie ladnie wlaczone itp itd obraz jest ale nie leci ... widze tylko jak stoja przy schodach .. a czas niby leci wie ktos co jest nie tak ? oke juz mam dzieki xD |
:p
A mógł by ktoś dać linka do tibia cam ng? :P
|
Mam maly problem, pobralem ten program zainstalowalem go, sciagnalem film, i gdy otwieram ten film<kilkajac 2 razy> otwiera mi sie okienko tego programu co go zainstalowalem i mam cos niby wybrac aby to otworzyc. Pomozecie mi?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:51. |