![]() |
Pomysł na zmniejszenie ilości hackerów na forum.
Cytat z newsa "tibi.org.pl"
Cytuj:
Pisac sugestie & opinie do tego pomyslu. EDIT@ KLIKNIJCIE W BRZUSZEK PAJACYKA I NA CZERWONE SERCE W LINKACH Z MOJEGO PODPISU ;) TO POMOZE GLODNYM DIZECIA, ORAZ CHORYM NA SERCE POLAKOM! |
Tibia jest darmowa więc dlaczego dostęp do fansite ma być płatny?
Jak to powiedział Dwim~ "Wystarczy znaleźć sposób na banowanie Neostrady." |
Poki co nie ma takiego pomyslu :( A pozatym chodzi o to, ze nawet jeden grosz mozna by bylo dac! Byle by hackezy nie mieli dostepu do rejestracji dwoch kont na tym samym nr telefonu!
|
zrobic dzial "Hakerzy" tam wszysscy swoje keyje zamieszczaja i jest gucio
|
Może by zabokowac nowym użytkownikom wklejanie linków np. przez tydzien ?:confused:
|
To juz lepiej ustawic po ilustam postach... Chodz i tak bzdurna opcja.
|
Moim zdaniem swietny pomysl!!!!!!
Z tym, ze zasluzeni uzytkownicy udzielajacy sie od dawna nie placa ;) |
@Up
Nie bo trzeba było by wprowadzić licznik postów a każdy wie, że jak tak się stanie to każdy będzie nabijał ile wlezie i admini będą mieli 100x więcej pracy. Na hackerów jest jedna metoda. Przeczytać poradnik i nie wchodzić na żadne podejrzane strony i jak ściągasz plik to skanujesz go. Jak ktoś sie złapie to jego problem ^^ |
Cytuj:
Pomysł nie wypali bo niektórzy userzy musieli by czekać np. 30 dni żeby wkleić swoje ss z huntów, etc Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ja powiem, że popieram pomysł z smsem... wszak nie chodzi tu o smsa za 10,98,- ale może to być smses nawet za 0,50,- byle by wprowadzić właśnie taki system - 1nr tel = 1 konto... tylko teraz musimy się dowiedzieć, co na to admini...
|
Jak dla mnie świetny pomysł ^^
Po zamieszczeniu któregoś tam linka z kolei i utworzenia kolejnego konta cracker będzie miał waste jak cholera =) |
Taki temat juz istnieje n00b, naucz sie szukac.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=126918 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:05. |