![]() |
110 Rp Vs 77 Ms Duel
jak w temacie
110 rp vs 77 ms walka na smierc i zycie http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23574 nie mowcie kto wygral |
Na miejscu sorka inaczej bym to rozegrał ale i tak nawet nawet.
|
Słabo :/... filmik 3/10 :/
|
A kto mógł wygrać?
No duel praktycznie bez sensu, chyba ze ten pal to byłby jakis MEGANOOB. Ofc można zobaczyć, ale takie w sumie troche nudne ;). 100+palek zabija 70+ sorca |
Cytuj:
|
Look.
Sorc ma reda, zaraz padnie, zakładając że ten sorcek ma 1200 many mógłby rozegrać to w następujący sposób: Palek miał coś koło 400-500 hp, jeżeli ms miałby farta mógłby za tyle wejść + burst, oczywiście musiałby zastosować mały "trick". Ms mając red hp mógłby założyć Stone Skin'a (i ew. energy ringa dla większego bezpieczeństwa) i walnąć wtedy UE - moim zdaniem by padł ponieważ za jego hp mógł realnie trzasnąć, jeżeli nie udałoby się to RP miałby reda co wiąże się z dobiciem przez SD/bursta, wspominając że palek miałby ex~~. Wiem, wiem, zaraz polecą bluzgi że łatwo powiedzieć/napisać trudniej zrobić, lecz uwierzcie mi ludzie nie raz robili nie takie wałki, więcej wiary : > btw. pisałem w pośpiechu.. mogą być błędy : ) |
Sorc nie jest wcale taki dobry ^^
|
@Light Monk
Wszyscy najlepsi ludzie w pvp sa z nebuli xddd |
Cytuj:
w tym przypadku nie ale jakby to byla walka 110 palek na 110 sorca to wiesz... :) |
@Lotress@
Wszyscy najlepsi ludzie w pvp sa z nebuli xddd Chyba ci na mózg padło Najlepsze pvp maja Ludzie z Titani i Isara(Co za tym Idzie <Berylia> wiekszość h lvl Z isary Poszło na Berylie)... Wiec Prosze niemów mi ze ludzie z nebuli maja najlepsze pvp bo płakać sie chce. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sork jest najlepsza profesja pvp ale i najprostszą do zabicia a palek jest sredni do tego i do tego... Na dowód wrzucę na forum filmik(WMV) co prawda nie o palku ale o streszczeniu calego mojego życiorysu tibijskiego :P ostanie 4mniuty~ to moja walka(mój85RP) vs 74ms,111ms,50rp i 80ek a efekt zobaczcie sami :D Coprawda nie zabiłem ich chodz miałem kilka okazi na kazdego z nich prucz knighta to oni tez mnie nie zabili :D Tylko nie wiem na co wrzucić film bo zajmuje 260MB :/ a większość stron gdzie mozna cos updatnać maja limit do 100-250MB moze ktos podać strone gdzie moge wrzucić ten film? Z góry thx :d Your Kox. |
Mylisz sie,nie bylo to zdanie do Ciebie,poniewaz Ty masz 7 lat :(
|
wszyscy up@
ale off topa robicie :/ topic@ takie sobie... |
ŻaL.pl LoL.de ty masz jakąś URAZE do dzieci w wieku przedszkolnym i podstawówki na 100% masz na Imie
Krzyś i masz 10 lat <Lubisz Banany> ... @up Takie jest Zycie :P |
A to ze lubie banany to prawda xdd co do reszty to sie mylisz ;<
Polecam Ci banany Chiquita podobno dobrze dzialaja na umysl,co Tobie sie bardzo przyda ;X |
Antonio Alin, widzę że bulwers, spokojnie, spokojnie, widać że będzie wylew.. o nie, zobaczcie jaką ma czerwoną twarz.
A co do mojej pierwszej wypowiedzi nie czuje abym odkrył Amerykę, chociaż wiele osób na tym forum nigdy by na to nie wpadło. btw. nie gram od dawna na nebuli i nie mam 13 druida z p setem |
spoko spoko o moje zdrowie sie nie martw xP jestem zdrowo dotleniony ;]
|
Wszyscy jestesmy naprawde szczesliwi ;]
|
Super film, prawie najlepszy jaki widziałem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:44. |