![]() |
Ds + Ebh
Otóż, mam zamiar wybrać się na ebh...ale nie wiem jakie summony powinienem dobrać...chcę być przygotowany na atak dsów również...więc oto kilka pytań:
1. Czy przwołać fd i dsa? 2. Wzi±¶ć jakie¶ runy? 3.Ile bp manasów mam wzi±¶ć? 4. Ile ewentualnego expa mogłbym dostać na 1h huntu? (idę na hg w celu zdobycia pieniędzy oraz aby odpocz±ć od tych nudnych guardów..) 5. Nadal potrzeba tych 3 parcelów żeby wyj¶ć z hg? Jestem sorcem lvl 49/43 m lvl |
1. Mozesz dac FD i DSa ale mysle ze zamiast fd FE bedzie lepszy (nie jestem pewien)
2. wez sobie GFB. Przywołuje duzo summonow. 3. Jak najwiecej (w zaleznosci ile chcesz huncic). na 1h wystarczy z 5 bp (pewnie zostana) 4. Dokładnie ile expa zarobisz nie wiem. Napewno nie wiecej niz na DG 5. Z tego co wiem to tak. |
stawiasz 2x fe bo ds w kilka sec pada.
Przydal by sie ring of healing lub life ring bo eb szybko mane ssie i na utamie jak z run to sie mozesz nie wyrobic manasami. Wal na utana vid bo kolo eb sa ds. Bedzie strasze waste i slaby exp, bo eb tylko 280 exp malo ich jest dlugo bijesz i slaby loot a jak jakims cudem beho helm lootniesz to ciezko sprzedac. @EDIT parceli nie trzeba robisz se tp na bugach poszukaj na org.pl albo tu jak to zrobic. |
Cytuj:
Tja a jak zabije dsy...? @topic: No nic dzięki chłopaki dzi¶ wieczorkiem sobie pójde spróbowac ;) |
Cytuj:
A z 2 fe i gfb to te 500 hp w 10 sec mu zabierzesz. |
Cytuj:
Też prawda...ale fe podchodz±, co oznacza, że ebh się przerzuci na summonki...a wtedy tylko 5 sec i ¶pi±.... Btw bylem dzi¶ na tych "oczach".. xD Pobawiłem się z summonami...i dzięki Bogu spadł mi q-rod i jestem troszke na "+" Dzięki za odp na moje pytania. Wydaje mi się, że temat został już wyczerpany (wiem już co i jak), więc można już zamkn±ć... ~~Smash |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:41. |