![]() |
Jesteś z czegoś dumny, chcesz się pochwalić?? Pisz!!
Jesteś z czegoś dumny??
Chcesz sie pochwalić jakimś swoim osiągnięciem?? Napisz tu o tym i podziel się swoją radością!! |
Ja nabiłem już ponad 100 postów.:D
|
Cytuj:
Wielkie osiagniecie bardzo tylko szczegół żeby te 100 postow bylo madrze napisane ale coz sam sie przyznales ze je nabiles |
Jesli chodzi o posty to mam 397 na dzien dzisiejszy. (11.41 dziennie)
Jak dla mnie nie jest to powód do chwalenia... Bardziej cieszy mnie, że w końcu znalazłem jakies miejsce gdzie moge moje bazdgroły ludziom pokazywać. Btw. polecam post http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=10843. Całkiem analogiczny. |
Ja jestem dumny z tego, że nie pije i nie pale (serio!)
Coż niekażdy ma taką silną wolę by w moim wieku oprzećsie piciu i paleniu (piciu alkoholu ofkors) więc jestem dumny, że mam taką silną wolę. Picie alhoholu (nawet pól szklaneczki) w młodym wieku obniża ilość szarych komórek w mózgu (cenie sobie intelekt :) ) |
Ja Tez Jestem Dumny
Ja bardzoooo jestem dumny z tego ze mnie zabil dzisiaj na servie Valorii PK mial 25 lvl a ja 10 (teraz juz 9) ddo tego bylem attakowany przez weze i wiecie co ? attakowal mnie za 5-12 jego hit to byl chyba 16 , jetsem z tego dumny ze mam tak dobrze wyćwiczona postac ktora nie dala (prawie) sie poskromic :D
|
Cytuj:
Ja jestem dumny z tego, że dostałem się do klasy o najwyższym poziomie w całym _mieście_ i że wcale tym poziomem nie odstaje od reszty uczniów. |
Ej hoomik zdaje mi sie ze mieszkamy w jednym miescie:D Mozesz powiedziec jaka szkola i jaka to klasa? B)
|
technikum elektroniczne w górniku.
|
Harry Potter.
A ja pochwalę się tym, że przeczytałem 5 część Harrego Pottera w 4 dni. (non-stop)
|
Ja w 8 godzin ^^
|
Jak już jesteśmy przy Potterze:
1 Potter: 4h 2 Potter: 4,h 3 Potter: 4h 4 Potter: 6-7h 5 Potter: 10h Ogólnie to mam troche powodów do radości: mam kanał na IRC jestem Modem to ostatnia klasa normalnej szkoły, potem tylko studia (phi :D) Nie mam dziewczyny (TAK, nie musze męczyć się żeby ją zrozumieć :D) Dałem dziś 2-3 bany :) Jestem młody. Jak coś wymyślę to jeszcze się dopiszę. :D |
No coz...
Dzis dostalem 5 z PO za meldunek :) Wczoraj 6. miejsce i wyroznienie w wojewodzkim konkursie matematycznym na naszej Polibudzie :) Ciagle jestem mlody :) Ciagle szokuje polonistke moimi lekturami... :) ...I innych nauczycieli moimi pytaniami :) ...I bede w partii! :P |
Kujon!!!!!!!!! :evul:
|
heh z tego co tu widze to tu za przeproszeniem same kujony sa :P
ale coz ja sie pochwale ze mam od zawsze srednia 4.0 i nie spadam ;D Ale jak bedzie w tym roku?? ---->TIBIA:D |
Kurnik
A ja jeszcze pochwale się 44/78 miejscem w turnieju gomoku. 5 wygranych na 6 przegranych to i tak dobrze jak na pierwszy raz. :)
|
a ja dzis dostalam 4 za spr z geografii i 4 za odpowiedz. najsmieszniejsze jest to ze w ogole nie tworzylam ksiazki :D jestem z siebie dumna... :P
|
58. miejsce w Ogólnopolskim Kangurze Matematycznym. Nieźle, co? ;)
|
Cytuj:
|
Moge się pochwalić że mam 115 level Elfem w MUadalon
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53. |