![]() |
Mam problem z Mu Online
No wiec , sciagam Mu z oficjalnej stronki ... instaluje ... resetuje kompa ... wlaczam gre ... czekam az sie zupdat'uje ... wlacza sie ten ludzik ( game guard czy cos takiego ... ) ... on tez sie laduje ... ludzik sie wylacza i w tym momencie powinna sie wlaczyc gra ... a tu nic ... klikam ctrl+alt+delete i nawet w procesach nic nie ma ( zwiazanego z mu ) poprostu gra sie nie wlacza ;( . Help plz !
Ps : Komp mam dobry i jakies pol roku temu gralem w mu wiec to nie wina slabego sprzetu ... |
Wejdz do folderu z grą usuń folder gameguard, włącz grę pozwol sie sciagnąc game guardowi. Jak to nie pomoże to zbypassuj gameguarda - zajrzyj na www.mpcforum.com (nie używaj bypassera do hacków!)
Bypass (nie patrzyłem czy działa) wejdz w C:/WINDOWS/system32/drivers/etc/ edytuj notatnikiem plik hosts i dopisz na końcu 127.0.0.1 update.nprotect.net Po tym usun plik gameguarda z folderu z MU i włącz gre |
Ehh...
Ani to , ani to nie dziala ... a powiedz mi czy w folderze z gra ( w tym drugim przypadku ) mam usunac folder z game guardem czy pliczek GameGuard.des...
A i wytlumacz mi z tym bypasem xD nie wiem co to jest i skad to wziasc ... Z gory dzieki ! pzdro @Edit : jak trzeba tego ,, bypassa '' sciagac to podaj mi dokladny link ze jak klikne to juz bedzie xD ja sie na tym nie znam wiec wiesz ... |
wejdz w C:/WINDOWS/system32/drivers/etc/ edytuj notatnikiem plik hosts i dopisz na końcu 127.0.0.1 update.nprotect.net Po tym usun folder gameguarda z folderu z MU i włącz gre
no chyba ze masz firewall ktory blokuje gameguarda |
Mam Augnitum Firewall i Nod 32 ale juz prubowalem z wylaczeniem ich ...
A i jak otwieram to notatnikiem to pisze takie cos : (Jakies ID ) ( Jakas stronka czy co to jest ) I gdzie mam dopisac to co mi podajesz ? zamiast tego czy co ... ( najlepiej podaj zalacznik , notatnik w ktorym jest dokladnie tak napisane jak powinno byc ) Z gory dzieki ! Pzdro z Cz-wy |
Cytuj:
|
gdzies widizalem rozwiazanie poszukam ..
|
Dzieki , czekam
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |