![]() |
134EK block 5xBehemoth UE
Elo,
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23670 134EK blokał, 124MS bił z UE, a 77ED siochał. Miłego oglądania Na koniec zrobiliśmy Questa dla zabawy |
Ogolnie fajny cam.
Loocik moglby dopisac, knight mocno sie trzymal gdyby cos spadalo to male waste. Btw czemu ek nie ma Sova ? :o 15:21 Masterful Cobra [124]: quest cykamy? 15:21 Ranestfen [134]: oo 15:21 Masterful Cobra [124]: przycsik 15:21 Ranestfen [134]: jak to otworzyc? 15:21 Masterful Cobra [124]: 2 Dle trza rozjebac 15:21 Ranestfen [134]: gdzie? Hmm 134 ek nie wie jak zrobic behe quest? Troszke dziwne |
Cytuj:
|
-
nawet fajne
|
Cytuj:
@topic Jeszcze kilka lvli i Cobra bedzie jechal z toba tam po pare set k expa na godzine =] |
O.o Ranestfen! To ta ciota co płakała jak itemki straciła :D :D :D :D Nie dziwcie się, że nie wie. Newb. :baby:
|
@up
ciota nazywasz osobe ktora sie upominala o swoje? ciekawe jestem co ty bys zrobil gdybys stracil tyle rzeczy co on. |
lol
lol xD ladny blok , ogolnie to zajebisty filmik ;P
|
Film czysty ofc.
GZ ale jak na moje to nie jest jakaś super hiper evul trudna rzecz do zrobienia;) |
dla mnie bomba
|
Thx :)
Ta, SOVa nie mam, bo straciłem w haku. A to, że biłem się o swoje, bo udało mi sie namierzyć hakerów na RL to moja sprawa. A nie wiedziałem, jak to otworzyc, bo jak robiłem to było otwarte ;) |
Nice
Ciekawy pomysl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48. |