![]() |
Ilu polaków zdołało osiągnąć 200 poziom?
Witam. Wie ktoś może ilu polskich graczy osiągnęło 200 poziom?
Pytam z ciekawości :). |
policzmy:
Mateusz n00b wielki Seromontis Ancienciq Shinshen Tyle , moze znam wiecej jak przypomne sobie |
Imargam :)
|
and
Imagram
Taifun Devilry jak przekręciłem nicki to sorry ale te nicki x2 bo paru ovnerów na pewno jest :P |
Seromontis,
Taifun Devilry, Mateusz Dragon Wielki, Imargam, Shinshen, Ancienciq, Ne'Roox. Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie żałuję... Amen. |
ancienciq ma juz 200 to dobrze mialem na urodzinki zyczyc 200 level ale bede zyczyc 250 level:) sorry za oorty spuesze sie
|
Undead Slayer tez ma 200.
|
100 Carchii
Taki offtop, 100 osób ma już 200lvl.... @topic Don Marko Slepy Imargam Ri'Goku Achon Elaw/Tedunio Raistlin Mejere II Dzitzy Orzel Komar waleczny Pogromczyni Swiatla Grzesiek Magus Ne'roox Shinshen Nemtor Taifun Sero Mateusz duzy smok @edit Xend Baris Sabulus Burt Simpson |
Sabulus jeszcze.
A i Kotr też miał 200 lev nawet 2 razy ale troche popadał. |
-Burt Simpson (Secura)
|
Xend Baris :D 230 ktoryś MS z Celesty :D Szybko expi xd bo jak Ne'roox mial 200 lvl to xend podajże ~130, a teraz nerka ma 224, a xend 230+ xd
|
erig.net <--- przejzyj all topki swiatow spisz nicki i pisz do nich po kolei!!
|
Ej a Wurzel nie byl Polakiem?
|
200:
Knight of Fortune Kris the Wise (Magcharadzdza) prawie ;p Aata Arhari Bedurion (kiedyś grał na nim polak) |
-[CHAR]Kiryh[/CHAR]
-[CHAR]Heggamon [/CHAR](to sie nie liczy po szwed) -[CHAR]Pogromczyni Swiatla[/CHAR] Zreszta wejdz se na gildie [GUILD]Ruthless[/GUILD] i sie przekonaj Niebede tu wymienial juz wymienionych poniewaz dlamnie jest to glupie @Offtopic Harmonia ma najprawdopodobniej najeiweecej harow 200+ |
Ri'Goku - Candia
Mateusz Dragon Wielki -Harmonia Seromontis -Hiberna Taifun Devilry - Furora Imargam -Furora Nemtor -Aldora Grzesiek Magus -Refugia Undead Slayer -Nova Pogromczyni Swiatla -Harmonia Komar waleczny - Celesta Orzel -Secura www.erig.net chyba ze kogos pominelem ;p |
Udało mi się ustalić, że polaków powyżej 200 lvla jest +/- 30.
Oto oni i ich lvle na dzień dzisiejszy: Mateusz Dragon Wielki 317ED - Harmonia Seromontis 286EK - Hiberna Taifun Devilry 276MS - Furora Nemtor 235MS - Aldora Xend Baris 235MS - Celesta Shinshen 227ED - Guardia Ne'roox 226ED - Celesta Aata Arhari *(?) 224MS - Arcania Sabulus 221MS - Pacera Grzesiek Magus 220MS - Refugia Undewad Slayer 218EK - Nova Knight of Fortune 218EK - Eternia Pogromczyni Swiatla 216ED - Harmonia Komar Waleczny 213EK - Celesta Dritia 212ED - Harmonia Burt Simpson 212EK - Secura Orzel 211ED - Secura Dzitzy 208MS - Refugia Herman Dark 206MS - Solera Dranit *(?) 206MS - Danubia Ancienciq 205EK - Guardia Raistlin Mejere II 204MS - Danubia Achon Elaw 203EK - Harmonia Ri'Goku 203MS - Candia Imargam 203EK - Furora Slepy 202EK - Lunara Kaktus Hunter 201MS - Secura Astronis *(?) 200EK - Astera Don Marko 200EK - Lunara Mastro Daro 199MS - Nova <Miał już 200, ale padł> Kotr 195RP - Celesta <Tak jak ww. miał, ale padł> Jeśli o kimś zapomniałem, bądź wymieniłem kogoś kto nie jest polakiem proszę o poprawienie mnie.;) *(?) - Nie jestem pewnien czy on jest polakiem. |
Dranit to polak.
|
eee...
Kiryh jest jeszcze chyba polką ale niejestem pewien.
A i ten post bede edytowal jak bedziesz mial jakies watpliwosci i all nowych polakow dodam tutaj a ty dodasz do swego posta |
jest ich kilku :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:16. |