![]() |
No fajnie mam nadzieje ze bede w nastepnych partach ;p Jedziemy:
Plusy +ladne outy +estetycznie wykonane +orginalne +Buehehe Barcelona ;p Minusy -brak sladow krwi -nie ma napisanych obrazen...wiem to szczegol ale raczej powinny byc -ciala sa poobracane...cial sie raczej ie obraca ;/ -w jednym budynku drzwi sa zle wklejone -drzwi otworzyly sie w zlym kierunku -droga do Barcelony jest krzywa zle posklejana i wogole ble |
Minusy:
-Za duże -Stare Outfity -Na obrazkach 1,2,3,4 nie ma ryb na reszcie jest! :P -Co robią dedy tych ludzi w domkach? -Stara trawa -Głupia droga -Gdzie się podziali egzekutorzy? No gdzie? -Źle otworzone drzwi. -Pobracane ciała? Błąd! -Drzwi źle wklejone. Plusy: +Starasz się +Fajny Outfit Ducha +Pomysł dobry Ocena: 4/10 Wnioski: Znajdź nowe outfity i trawe. Rozwiń fabułe. I staraj się. Narazie 4/10 na zachęte bo uważam ,że możesz więcej! Pzdr! PS: YAYAYAYA! First! :P A nie jednak second ;/ |
bo te ryby wrzucili im pozniej.
to nie sa dedy tylko niewolnicy zapomnialem wpisac bo jak sie wkur*** ze są same obrazki bez textow i innych rzeczy z convertera to robilem w pospiechu Down: nie tylko poczatek troche sciagnolem jak widzisz ja ide do barcy a nie teleportuje sie z Leonardem DaVinci ;] . Oczywiscie moze bedzie pare podobnych rzeczy ale ogolnie bedzie to moja fantazja :P |
Heh jak narazei to twój najlepszy fake.
Tez gralem w Lionherta ;p. Mam pytanie zrobisz idealna kopia lion hart/ czy dodasz cos swojego? |
Dobra Sir ale jeszce jedno:
-Nie piszę ,że przynieśli te ryby i o niewolnikach Więc ocena się nie zmienia. A sklep był lepszy! :P |
No calkiem fajne tylko stare outfity ;[
Narazie 7/10 zobazyzmy dalej |
Bardzo fajne 10/10
|
@Sir_DragO:
Dałbyś mi tą rybe co?? |
Cytuj:
dziekuje za pozytywne komenty @Kogucik(ileś tam :P) dobra postaram się bardziej |
@up:
Dasz mi tą rybe co masz w fake??? Czyli taa ryba co widnieje w twoim fake zamieścisz ja tutaj w poscie dla mnie?? Jak nie to zrobie screena i sobie wytne. |
@Zuma
proszebardzo http://img478.imageshack.us/img478/5768/rybabu3.png ps. prosze o więcej komentów :P 2x Down bo go reszta niezauważyła |
|
5/10 tak on tam leje straznikow a reszta stoji i kupke robi :P
|
Czemu sciany i drzwi sa mniejsze od postaci ?
|
To tak się wydaje a scainy i drzwi nie ja robiłem
|
*Kogucik0700 przystaje na to co mówisz! :P
No mam nadzieje ,że będzie lepiej. |
Podoba mi sie, nie gralem w LionHearta wiec ciekawi mnie ciag dalszy ;p
|
Lionheart zajebista gierka xD
Za to że ją lubie 10/10 ; d btw. A gdzie Leo ? ^^ |
Fajny fake. U ciebie nie spodziewałam się takiego estetycznego wykonania
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:03. |