![]() |
Inferna
Ponieważ istnieje grupa graczy, dla których server ten jest jedyną ostoją spokoju i przygody (spokoju... X( ) to zapraszam do tworzenia tego działu poprzez owych ludzi :)
Zaczne ja. Czytając dzisiejsze wiadomości z forum mogę ogłosić, iż well-known botter, były/lub nie qmpel Piky, zwany Orturka wrócił na serva. Co ciekawsze, napisał bardzo fajny temat pt. "I'm new owner" :D Oczywiście 'Post under investigation' już w robocie. |
Inferna
Mam tam 20 pala 15 sorka 14 druta
ziomus czym grac 20 palem czy robic knighta? |
Mam dylemat grać na Infernie czy na candi non pvp?
I czy jest sens grania na infernie? Prosze was o podanie argumentów za i przeciw. Na infernie znam ludzi z team PAY BACK |
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10
|
AH ta inferna
:confused: Dziś się zalogowałem 1 raz na pala od miecha i odrazu 3 sd polecialo i gfb^^ b manasów spadło i plate armor:confused:
|
inferna
sux hahahahaha
|
Ho Ho Ho! PoI Quest has been completed on Inferna!
Witam!
Pragnę zawiadomić wszystkich zainteresowanych Inferną, iż dzielna ekipa złożona z prawie wszystkich niehuntowanych ^_- graczy z lvlem +80 ukończyła PITS OF INFERNO QUEST! Jest to wielkie osiągnięcie, ponieważ jeszcze nikomu nie udało się tego wykonać na świecie Pvp-Enforced. Lista wojowników: Blockers: Naglorian Thorleif Trollhammare Pain Slayer Shooters: Herr Yxa Bringarn Sirius Frost Mithradates Splutter Vincent'dra Eadar Fenixheart Elrundhir Phloxinator Shaldan Healer: Katy Death Gratuluje ekipie Forgotten Saints! Niestety, jak to czasem bywa zginęło kilku mężnych mocarzy, a byli nimi: Patykus Shamone of Inferna Powodzenia w następnym wypadzie do PoI, oczekujemy filmiku spod staji New Patyk Presents :) Wasz reporter, Tom@$Z |
Cytuj:
Każdy prof jest dobry, jeżeli umiesz nim grać :) Cytuj:
I N F E R N A ! |
Co do PoI questa to wykonalo go wiecej osob niz ty wypisales, tylko nie ma tam wypisanych osob, ktore bloczyly respa. Wypisane sa tylko te osoby, ktore sie zasluzyly w quescie
|
Czyli członkowie FS, a o to mi właśnie chodziło :P Mógłbym jeszcze dorzucić resztę ale nie chce mi się ^_^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |