Hooligans of Europe
Kto nie zna tej najpotężniejszej gildi na świecie Valoria? Możliwe, że niedługo dorównają Boudom. Z dnia na dzień jest coraz więcej członków tej gildi. Osobiście nazywam ich "Chuliganami z Carlin" a dlaczego? Bo większość z nich z stamtąd pochodzi i terroryzują wszystko co się rusza i oddycha. Dużo osób się sprzeciwiło gildi ale jeszcze nikomu nie udało się jej złamać. Valoria świat pełen wojen, może niedługo się to zmieni bo kto będzie walczył z HoE? Nie wiadomo kiedy znajdzie się jakaś dobrze zgrana ekipa, która pokona tą wszechmocną gildię. A dlaczego gildia jest taka silna? Bo zawsze trzyma się razem. Większość mieszka w Carlin, większość nie ma pacca(bo po co się wyróżniać?), chodzą na wspólne hunty. A tutaj jeden ze screenów takiej wyprawy:
http://img180.imageshack.us/img180/797/gsqe7.jpg
Niska populacja Valori to nic innego jak rządy "Chuliganów" Nikt już nie może się dobrze czuć na Valori. Podam przykład z własnych doświadczeń, expiąc moim wspaniałym knightem na 9 poziomie ze skilami 30/21 na bugach pod Carlin, zostałem terroryzowany przez Chuliganów. Zażądali ode mnie mojej nowo kupionej Katanki i Scale Armora. Oczywiście im oddałem, ale na tym się nie skończyło. Musieli i mnie zabić. Mój kolega 283 level też miał z nimi kłopot. Expił sobie spokojnie na demonach, aż w końcu przyszedł Druid of Marcin (lider gildi przy. redaktor) ze swoją ekipą z obstawie swojego dobermana Alomy Abya (ręce mi drżą pisząc ten nick) i zażądał od kolegi wszystkiego co ma. Mój kolega oczywiście się nie zgodził bo myślał, że nic się nie stanie. Ale po paru dniach został zrookowany przez Chuliganów. Schowali się w krzakach i zrobili combo LMM. Co jest bardzo miażdżące gdy używa to 105 osób (tyle jest członków gildi).
Gildia zajmuje obecnie 2 pozycję na światowym rankingu gildi, przegrywając o 0,00000001 ptk z liderem gildią Vision tylko dlatego że oni mają znajomości. A kim są członkowie gildi HoE na żywo? Tego nikt nie wie, chodzą plotki że to ekipa Mariusza Pudzianowskiego i Jarka Dymka. Ale to tylko plotki. Z pewnością moja przygoda z tym światem zakończy się po naciśnięciu przycisku "Wyślij nowy temat". Power Abuser jest ogrome. Nawet wśród adminów i moderatorów forum są "Chuligani" i pewnie temat zniknie parę minut po dodaniu, a ja dostanę dożywotniego bana na internet. Ale kto zdąży i komu się uda przeczytać tekst niech uważa....Chuligani z Carlin są wśród nas....
|