![]() |
Shanera War WMV - Przełom!
Witam.
Chciałbym przedstawić mój trzeci film WMV ukazujący wojne na serverze Shanera pomiędzy Next i New Army. Mimo, iż jest to mój 3 film WMV, to pierwszy zrobiony bardziej profesjonalnie( a przynajmniej w bardziej profesjonalnym programie). Co prawda mało osób interesuje się walkami Brazylijczyków, jednak ten film warty jest obejrzenia. Mam nadzieje , że będzie się podobał. http://rapidshare.com/files/28631580...y_Ri_Pablo.avi i rehost na Wyslijto.pl http://s000.wyslijto.pl/index.php?fi...own=&gk=laptop Pozdrowienia dla Johny'ego Miazgi - Największego zioma całej Shanery |
Film świetny!
Naprawde fajnie zrobiony, myśle że każdy kto to obejrzy przestanie wyśmiewać pvp brazylijczyków. |
Film bardzo ładny, zresztą jak wszystkie Twoje filmy Pablo B)
Szkoda ze obie gildie składają sie z power abuser'ów i cierpią na tym niewinni gracze X( Ale wg. mnie ludzie z Nextu mają bardzo dobre pvp :] |
No no Bardzo ładny film jedyna wada ze taki krótki :(
A ja mam probłem :D Bo zrobiłem film ale dość długi (20mniut) i zajmuje 268MB a wikorzość updaterow jest do 250mb i nie mam gdzie go wrzucić :P Skrucił bym go troche ale skończyła mi sie licencja Vegas... :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
Nom nom pomyśle :P Ok juz mi pomogliście komętujcie film :) Thx :) |
Cytuj:
Film od Ri'Pablo ma 100MB i 4 minuty. 25MB/min i nie ma za duzo fragmentow w ktorych cos jest niewyraźnie. @film Niezły :) Trochę z efektami przesadzasz. |
Cytuj:
|
Gralem kiedys na shanera i wiem mniej wiecej co tam sie kroi.
Wojny na shanera roxor:p i pvp Ghosta tez ownage. |
Wszystkie twoje filmy Pablo sa dobre rób ich wiecej B)
|
Zaje.... Niedlugo przebijesz toxic fire ;d
|
bardzo ladny film:D
niespodziewalem sie takiego pvp po br no ale shanera to shanera Hail Family Boo |
Dziękuje pięknie za wszystkie pozytywne ( i te mniej ) komentarze.
Jeszcze pytanie dla ludzi, robiących filmy. Jakiego programu używacie, do robienia zrzutów ekranu?? |
Naprawde bardzo ładny film!
Myśle, że teraz upadnie mit brazylijczyków, jako słabych morderców. |
Ja o brazolach nie mam mitów, widziałem nie raz piękne akcje, najgorsze jest ich PA na niektórych servach (Empera??...).
Film się ściąga, dam edita. @Naprawdę, ładny film =) |
Przecietny bym powiedzial...nie ma jakichs super ciekawych momentow. Do Toxic Fire to jeszcze hohoho...
|
Film Dobry ale do Toxic Fire to w hooj daleko :D
|
niezly filmik
|
Ok, dajcie już spokój tym porównaniom z Toxic Fire, bo to się mija z celem ;]
Jeszcze taki komentarz co do Toxic Fire. Rozumiem, że jest to dla was ideał filmu, ale mnie jakoś nie przypadł on do gustu. Był troche... monotonny. Oczywiście to, że nie doceniam samego WMV nie znaczy, że nie doceniam kunsztu pvp graczy. Dla mnie nie ma lepszego filmu niż Endless Shine the Killing. Kiedyś bardzo podobał mi się też Second Annihilator on Refugia, ale nie wiem czy nie byłem zaślepiony przepiękną muzyką zawartą w nim... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:54. |