![]() |
Hero
Witam
Od którego levela można expic na pojedynczym respie hero. Ile brać ze sob± mf i jakie runy też brac. Thx za odp Edit@Diego'odin tak |
Solo tak gdzies ~60 lvl. Wez stealth ringa na droge, mieszany bp explo/sd, pare uhow i duzo manasow .
|
70~ bezpiecznie + roche sd/explo duzo mf i dobre eq(tzn duzo arma)
@edit rozumiem ze druidem? |
a sork ????
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mortow tez mozna bic :D
|
Cytuj:
|
Również mam pytanie co do Hero, więc nie będę zakładac nowego tematu :P
Do wakacji planuję wbic skille 80, po czym kupic pacc, więc mam kilka pytań: 1. Czy na ~50 lvlu z 5mvlem i z 80/80 da radę expic bez waste UH/MF na pojedynczym respawnie Hero z 50 MS'em (jaki¶ 50 mlvl [?]), który będzie lał z Exori Morta ? 2. Ewentualnie jakie summony użyc (DS, Monk, Leader, a może FD lub Mino Archer) ? Z góry dzięki za odpowiedĽ :P BTW. Na razie pytam teoretycznie, bo widac w profilu jak u mnie skillowanie i expienie idzie :D |
Cytuj:
Powinno się zwrucić, żadko kiedy się nie zwraca. |
@up
Co do loot to jest czysta loteria. @topic Sorcem/druidem można zacz±ć expić opłacalnie i bezpiecznie gdzie¶ tak koło 65-70 lvl ponieważ ma się te niecałe 500 punktów życia. Co do mf to na spróbowanie 6-7 bp mf my¶lę i parę explo, sd, uh, m wall? Hero czasem potrafi przyfanzolić jak się dobrego eq nie posiada. @edit Co do summonów to na single spawna nie ma żadnego sensu hero sie przeżuci i takiego ds na 1-2 hity zdejmie a ten ds to też mu całe gówno zrobi... |
Jeżeli jestes sorcem lub druidem wystarczy duzo mf i spell exori mort
|
Ja się chailem zapytac co do palla na jakim lv mozna by tam solo expic i ile czego i czym byc bolty czy gwiazdki
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04. |