![]() |
Jak szybko znikaja speary??
Chciałem porószyć ten temat ponieważ ostatnio chcialem poćwiczyć distance. Kupiłem z 10 spearów poszłem na trole i już na pierwszym 4 speary mi znikneły. Dosłownie jakby po jednym udarzeniu rozpłyneły sie. Od razu mówie że nie stałem koło wody czy bagna.Od czergo to zależy. Z góry dziękuje za odpowiedzi.
|
Od czego zależy? Od szczęścia...;)
Średnio 1 spear wystarcza na 30 rzutów, czyli szansa, że ci się rozpadnie wynosi ~3 % Widocznie miałeś pecha. |
Polecam Słownik :P Tam może znajdziesz coś o znikaniu spear'ów :P
@Topic: Sam ćwicze dista od wczoraj mam już 15 i nie opłaca się kupować spear'ów tylko zbierać je poprostu z naszych ukochanych Troll'encji :P Odpowiedź masz jeden post wyżej. |
do tego trzeba miec tarta. ja kupilem spira i mi wystarczyl do wbicia 13skilli z 30 dysta na 43 dysta
|
Cytuj:
nie ma okreslonego czasu po ktorym speary znikaja... po prostu totolotek ;) |
Szansa znikniecia speara zalezy od ilosci ktora w danej chwili uzywasz. Niestety programisci zawalili tu na calej lini i nie ma czegos takiego jak wytrzymalosc 1go speara tylko szansa znikniecia w zaleznosci od ilosci rzutow. Inaczej mowiac jesli urzywasz 3 spearow to kazdym mozesz rzucic nawet i po 20 razy (ilosc moze byc inna, nie sprawdzalem tego), a jesli zapakujesz na plecy 100 spearow to po wyrzuceniu wszystkich okaze sie ze na ziemi pozostalo np. 90-95 czyli 5-10 zniklo po 1 razie.
|
@UP - o rly? To czemu na moim noob pall'u starczył mi spear na przynajmniej 15 nietrafionych rzutów? -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli ktoś jest dziwny to tylko ty... |
Anitaaa nie ma co trzeba go zablokować bo on myśli że jest fajny a tak nie jest.
|
@Dragon-Fly Ten temat ma 7 miesięcy! STOP Archeologom!
@topic Lepiej mieć tak, i dawać po 1 spirze, jak się nam skończy: http://img142.imageshack.us/img142/5065/spear2iv1.png niż tak: http://img208.imageshack.us/img208/9097/spearyj3.png Sprawdzone prze ze mnie, tak wystarcza na dłużej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:30. |