![]() |
Gry multiplayer fps,fpp
Witam,
Ehh zagrałbym se w jakąś gre fpp,fps multiplayerową którą można pobrać za darmo i można grać internetowo bez orginal cd-key'a czy coś. Prosze o pomoc!! A i żeby tam była jakaś polska scena czy coś :P @Down: Niezła propozycja :P Jakies ktos zna jeszcze? |
Wolfenstein - Enemy Territory
|
Warrock - www.warrock.net
|
Tremulous-na silniku QIII i zupełnie za darmo!
Masz dwie frakcje Obcych i lLudzi oraz każdy swoją bazę którą można rozbudowywać.Świetne i za darmo=polecam. |
@Thrizz
Jak ja w to gralem ze 3 miesiace temu to na ktory bym server nie wszedl to bylo multum cheaterow... Jak jest teraz-nie wiem, nie mam ochoty pobierac gry ponownie zeby to sprawdzic. Ale Wolfenstein: Enemy Territory polecam jak najbardziej (gram juz prawie 2 lata i jeszcze mi sie ta gra nie znudzila). Wiecej info mozesz znaleźć Tutaj |
Enemy Territory jak w mordę szczelił
|
Za bardzo sie nie orjetuje i mam pytanie, czy gra Wolfenstein - Enemy Territory jest gra typu Counter strike ?
|
@Up
Raczej nie, ET to II W.Ś. Ale polecam "dodatek" do ET, True Combat: Elite Wszystko dzieje się w mniej więcej "współczesnych czasach", nie ma tam celownika (tzn. jest tylko ten który jest w broni, nie jak w CS'ie odrazu na środku ekranu), klasycznie walka odbywa się przeciwko - Coś ala anty-terroryści vs terroryści Jest oczywiście darmowa. Pozdrawiam |
Hm, moze by sobie odswiezyc ET.. :>
|
wole cs'a ;)
|
WARROCK jeszcze raz ! :D warrock.net
|
Soldat ( w niedziele wyszła najnowsza wersja 1.4) www.soldat.pl .
|
Pobralem enemy teritory ale jak łączy z serverem jakiś błąd ktoś zna odpowiedz na to? z góry dzięki
|
@up
Podalbys konkretnie jaki... |
Widze tu wieeele fanów ET :) To miło :] ET Rządzi xD
|
moze soldier front albo gunz z ijji <---(Aj hejt trajangl)
|
Temat można usunąć albo zamknąć jak moderatorzy wolą, Gram w Soldat :>
|
Soldat & Wolf ET
|
ET wymiata, niedawno grałem ale mi się znudziło po 2/3 tygodniach regularnego grania
do graczy ET - panzerfaust nie jest dla noobów (zabicie 5 osób naraz to raczej sztuka) medic wymiata covert ops dobry dla początkujących (przedewszytskim) i nietylko field ops sux razem z jego altillery support (go to the hell with this shit!) engineer wymiata z wyrzytnią granatów (mój pierwszy dominating ^^) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |