![]() |
Amazon Camp
Czemu zawsze gdy wychodze z Amazon Camp przy wyjściu jest Witch?
|
Może ktos lurnoł?B)
|
Cytuj:
Myślę że ktoś mógł lurnąć. |
Ja mam tak praktycznie zawsze. On kręci się koło tego domku przez który trzeba przejść.
|
po stronie Venore na pewno zlurowany, respa tam nie ma ;]
|
Na twoim swiecie istnieje jakas grupa lurerow, ktorzy sprowadzaja wiedzme do domku Black Knighta. Istnieje inna droga od strony Venore na Amazon Camp:
1) Idziesz do Dwarven Bridge 2) Idziesz wzdluz rzeki na wschod. Mijasz trole i po okolo minucie dochodzisz do zasypanej dziury, kolo ktorej respi sie wasp. Jesli pojdziesz dalej, mozesz natknac sie na scorpiony. 3) Wchodzisz do dziury i udajesz sie na polnocny wschod. Jesli pojdziesz na polnocny zachod wyjdziesz na koncu kanionu w ktorym respi sie drag. 4) Po wyjsciu z tunelu kierujesz sie wdluz rzeki na wschod dochodzac do Amazon Campu od polnocy. Po drodze spotkasz: Troll, Spider, Poison Spider, Wasp, Bear. Jesli sie zgubisz: Dragon, Minotaur Mage(zlurowany), Scorpion. |
Lurnięty witch i tyle, sam nieraz tak mam 8o
|
Witch może być lurnięta, lecz możesz iść także za nisko mapy, tam się respi.
|
Ja tak samo mam ale wiem że to jest Lurniety Witch!
|
powiem jak reszta, że to lurnienty witch.
|
tak powiedzcie to jeszcze 15 razy :p
|
Nie można go lurnąć koło Bk House ma regularnego respa.
|
A ja powiem, żeby zamknąć ten temat bo to spamm...:spam:
|
Resp
...
Po prostu jest tam resp witcha... sam bylem to sprawdzić...i jest.. I dobrze ze tak zrobili.. chodziarz niechodzą na amazon camp ziomy na 8lvl żeby ukraść loot.. itp X( Temat do zamknięcia |
[b]A więc żeby nie było więcej takich tematów to zamieszczam MAPKĘ ( jak mi się uda <hehehe> ) [CHAR]http://i2.photobucket.com/albums/y21/slimaczek/_1/AmazonCamp2BK.png[/CHAR]
8o8o8o8o a jak nie wklej sie to: http://i2.photobucket.com/albums/y21...zonCamp2BK.png |
lol jakbyście wiedzieli to tam został dodany resp witcha a dokładnie 2...
|
Cytuj:
|
Przecież są takie AC,w których nie ma witch.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:03. |