![]() |
Quest u cipfrieda
Witam wszystkich poczytałem troche u jakimś quescie u cipfrieda napisałem
Hi Quest on odpowiedzial 08:18 Cipfried: Monsters are a constant threat. Learn to fight by hunting rabbits, deers and sheeps. Then try to fight rats, bugs and perhaps spiders. zrobilem to postacia z najlepszym eq na rooku katana studdet legi itp poszłem postacia na tym samym lvlu bez eq i cipfried odpowiedzial Cipfried: First you should try to get some gold and buy better equipment. czy on chce jakieś eq o co tu chodzi :) |
Moim zdaniem jak masz Pierwszy lvl to Ci każe iść kupić lepsze eq,a potem możesz zapolować na te wymienione potworki:D to tak wygląda jak by Ci podpowiadał Co ? gdzie ? i kiedy :)?
|
Czytałem też coś o zbrojowni w bear roomie może trzeba mu eq dać jakieś sam nie wiem :P
|
Nie orientuje się bo nie grałem nigdy Rookstayerem:) no nie wiem kombinuj może ktoś się wypowie więcej i da ci jakąś podpowiedz ;]
|
Podstawowy angielski ...
Cipfried jest tylko pomocą dla początkujących graczy... To, że on opowiada o eq nie oznacza, że jest to jakikolwiek quest do wykonania. Postaci bez eq proponuje aby nazbierała troche pieniędzy i poszła kupić jakieś eq. A kiedy postać posiada eq, proponuje by poszła expić. W tym celu wymienia najsłabsze potworki. Tak to jest, jak ktoś nie słucha pana/pani od angielskiego na lekcji ^^. Myśle, że temat można zamknąć ;) |
Cipfredek daje nam tylko wskazówkę co mamy zrobić, aby wybrać się na QUESTY. On nie zna żadnego z nich (znaczy może i zna, ale nie daje nam wskazówek, ani nie zleca nam wykonania innego, nowego questu).
|
<delete this post>
|
Cytuj:
|
Powiedziales do niego charem z eq quest on powiedzial zebys rozpoczal gre zabijajac kroliki i jelenie, a gdy powiedziales to z postacia bez eq to on powiedzial abys zafundowal sobie lepsze eq i ponownie do niego przyszedl. Wiec gdy masz dobre eq i troche kasy przy sobie to moze ci pomoc zaczac twoj zywot na wyspie, a gdy nie masz eq mowi zebys se dobre eq znalazl i wrocil do niego po dalsze wskazowki aby wykonywac questy.
|
Pomoce
Widzisz, mowi nam tylko, albo doradza zalezy jak to nazwiesz, zebysmy kupili lepsze eq i zacheca nas do walki:)
Zwykle porady, nic wiecej. |
Ow NPC to cos w stylu INFORMACJI NA ROOKU. Co trza zrobic by moc isc zwiedzic i przy okazji zabic mocniejze potworki lub gdzie je znalez. To nie quest a moze i quest ale bez nagrody fizycznie, nagroda sa informacje dla nowych graczy, tzn porady. Wiec jesli patrzec na to tak to faktycznie ow Npc daje nam cos z questu :P...
Ps. Z Ilu palm na rooku(sa chyba tylko dwie)mozna wyciagac banany ?? I czy z kazdej tylko 1 raz ?? |
@Up,
Są dwie. Do jednej z nich nie można się dostać, do drugiej można... na jedną osobę przypada tylko jeden banan. To nie są banany czikita, więc po co się męczyć... Vial |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale jak wziąłem banana z facc to już nie dostałem banana na pacc...... 1 banan na 1 osobę. A co do tej palmy to trochę dziwne nieprawdaż? Wydawałoby się że powinna być tylko jedna palma, a to dlatego, że kiedyś czytałem książkę o faunie i z niej wynikało iż banany rosną tylko na palmach wokół których jest pewien gatunek kwiatów. Czy coś takiego, muszę odnaleźć tą książkę :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba nie zrozumiałeś mnie, da się wziąć banana z tej na pacc ale wtedy ta z facc nie daje już banana, mimo że wokół tej na facc rosną te "potrzebne" kwiaty. :P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13. |