![]() |
Blokowanie Gs'a
Mam Kilka Pytań Na Temat Gs'a .
1. Na Jakich Skilach i z Jakim Levelem Zdołam Zablokować Gs . 2. Jakie Największe Kombo może mi on waln±ć ? 3. Od Którego Levela Juz moge go brac na Solo ?? |
1. Na 35 lvl i skillach 68/68 juz możesz sprobować, tylko weĽ manaski do leczenia exurka i uhy.
2. Gs nie wali combo 3. Od 50 z paccem możesz spróbować, tylko wykup czar berserk i weĽ manaski i z 1,5 bp uhów |
dla sportu zblokujesz i z 25 lvlem, 60/60 skillami, ale do dluzszego hunta potrzebujesz z 35 lvl i ok 70/70.
|
@ 2 Up: Mylisz się .. wali combo z poisona i melee, a maksymalne obrażenie które może zadać podczas jednej tury to 310 hp.
|
Noto Praktycznie od 20 Levela Można już Chodzić
1,5 bp Uhów ? Nie za dużo . Na dobr± Sprawę to i 20 level z 4 mlevelem mógł by go zabic z Bohami i Utani Hur i kilkoma Bp Hmm . |
ahahhaha ty chcesz najtem expic na gs ?? ahhahaha 8o dobry jestes....
|
Ty jeste¶ lepszy :] . Nie chce Expić Pytałem się O Blokowanie I Na Solo Kiedy Będę Mógł Go Sam Sporadycznie Zabić ( Np. Może Wyskoczyć Jak Będę Szedł Na DC )
|
Cytuj:
|
temat calkiem odbiegl od pytania naszego kolegi :)
|
No wisi .Większo¶ć Osób Chodzi Na Gs Dla Szpanu Bo Jaki Loot Może być z Gs K Set ( Bardzo Rzadko) . Na 10 Gs 1 K armor no to nie opłaca się więcej na Runki sie kasy wyda niż będzie Lootu :/
|
Kumpel zsolował GS'a na czterdziestym którym¶, zużył 26 UH-ów.
|
1. 35-40lvl żeby sie spokojnie leczyc, jakby 2 razy po 200+ dostało sie od gsa tura za tur±.
2. Hit 300+ to nigdy nie widziałem, nawet jak na postac magiczna sie gs przerzucał, wtedy max ~260 3. Solo, dwa sposoby ... desfense i walisz z hmm ... na 70 lvl starczyło full many na exury i uh nie poszedł. Można tez jak prawdziwy knight ubic ręcznie, ale do tego żeby nie szło tyle uh jak wyżej pisano przyda sie jaki¶ sov, sca czy avenger. Z avengerem i siokerem gs padł po 6 sio, więcej prób nie podejmowałem <78lvl>. Stan postaci jak widac <<<<< |
aha to chyba że tak sorka, wiesz knightem sie nie opłaca solowac gsa chyba że na filmik !! :) a blokować się opłaca ale zależy jak sie umówisz z reszt± ekipy...
|
Co do obrażeń....
Hity będ± sie wahać, raz dostaniesz za 50, raz za 250. I jedna rada, ubijaj paj±ki, nie wiem jak jest teraz, ale z pare lat temu jak gralem knightem i poszedlem na blokera (30 lvl) na gs hunta to gs po przywolaniu 2 paj±ków (ah schoterzy..) jechał mi po 400+ ;) |
powinienes uzyc do bloczenia demonki lub vampirki a nie gsa :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie możliwe? To była forma ostrzezenia o ubijanie paj±ków, bo moi shoterzy byli tacy m±drzy, ze olali paj±ki ;) |
GSa mozna solowac knightem na 35 lvlu z dobrymi skillami i 1-2 bp mfow uzywajac exori.
|
Ja zablokowałem moim 31 lvl knight ze skillem 65/63
okolo 8 uh mi zeszło. Blokowałem 27 palkowi ze skillem 60 dista. ofcorse full def :P |
Ehh ja juz blokalem gsy na 20 lvl ze skilami po 70. Normalnie mozna juz blokac na 35+ ze skilami 75+ Najlepiej ze sio . Combo to wala dragi dle demce i inne scierwa jezeli chodzi o to ile najmocniej potrafi walnac to ja dostalem max 240 ;( Ale to nie stanowi wiekszego zagrozenia . Zawsze wali okolo 50-150.Na loot osobiscie nie narzekam w mojej karierze :cup: Jak dluzej posiedzisz to moze sie zwrocic ( ze sio blokerowi napewno) osobiscie polecam
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:57. |