![]() |
Wirtualna mapa szkoły do gry FPS powodem aresztowania
Cytuj:
|
Hehsuehsuhesue gosciu pewnie niezlego Zonka zlapal jak sie o tym dowiedzial xD Onwed!11one ... ciekawe co to byla za giera CS?
|
pewnie do CSa.
A pokój nauczycielski i portiernia to były miejsca do podłożenia bomby ;) Rotfl. Co teraz się dzieje, to bania mała |
Młotek-buahahaha.
Chociaż nie ma się tu z czego śmiać(nad tym trzeba płakać) rozwalił mnie do końca młotek. |
Kazdy kij ma dwa konce, z jednej strony - big deal, nic sie przeciez kurde nie dzieje. Jednak z drugiej - jakies tam obawy istnieja, przypadkow popierdolca wrodzonego "za oceanem" jest od groma.
|
Rotfl'n'lol. Kurde... Aresztować kolesia bo bawił się komputerem i miał w pokoju młotek. ; D N/c. ; P
|
Woaaaaaa.... Dajcie mi dożywocie, bo mam w pokoju scyzoryk i często oglądam zdjęcia jednej osoby! Na pewno chcę ją zabić!
|
Cytuj:
NMSP A ontopicznie - IMO, nic w tym dziwnego, biorac pod uwage aktualna sytuacje. |
Nieno przy obecnym stanie w USA to im sie nie dziwie, ze tak reaguja ;p
Muotek rokz !11 |
Cytuj:
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\ |
@up
? Kill(file) him please. @topic Ktoś tam napisał że w USA to nic dziwnego, ja nigdy nie słyszałem żeby na coś takiego w Ameryce zareagowali prędzej w Europie gdzie jest pełno "obrońców moralności". |
Teraz nawet jak bedziesz w 1 % pochodzenia Azjatyckiego, to w USA będą szukać na ciebie bata, a to wszystko to przez wiadomy "wyczyn"?, pewnego Azjaty,..
|
Bym zrobił o tym ubka: młotek i napis "jestem terrorysta" :D
Tylko szkoda że PS rozwalony. Może ktoś inny zrobi? |
....
jego rodzice zglosili to do szkoly? :o
|
buahahhahahahah OWNED
ooo LOL!!!!! Ciekawe czy by mnie aresztowali za trzymanie luku w domu? hahahahahhaha Rozumiem upomnienie zeby chlopak nie robil takich rzeczy, ale aresztowanie i wydalenie? Za mlotek i model szkoly? TEGO TO NAWET SAM EISTEIN NIE ZROZUMIE. xD Ciekawe czy to jest zgodne z ich konstytucja. |
USA, kraj wolnosci...
|
To ja chyba przestanę robić z kumplem mapę do Quake 2, też na podstawie naszej szkoły. A tą paczkę bułeczek (mlecznych) w szufladzie to też lepiej szybko zeżrę, bo lepiej dmuchać na zimne :P
|
@MAX
Chcesz sobie odmówić rozwalenia na miazgę najwredniejszego belfra na ziemi? Bo ja nigdy...:p @temat A tak wogóle to jego rodzice naprawde go kochali, że wkopali go w takie coś... Naprawdę. |
Posadzą mnie na krzesło, jeśli trzymam w pokoju scyzoryk i paczkę gum sprzed kilku lat?
|
@up
Sadze, ze wsadza cie do celi z wyglodnialymi szczurami... Gratuluje swietnej interwencji policji... Juz nawet sobie z gunem w wirtualu pobiegac nie mozna... Chociaz z drugiej strony to sie nie dziwie. Po tamtym gosciu z akademika, mogli uznac to za plany ataku terrorystycznego na szkole. Niby nic, zwykla mapa do cs'a, ale pod tym moze sie kryc mega super evul atak na szkole. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |