![]() |
PROSZĘ ADMINÓW TEGO TANDETNEGO FORUM O ..........
Jak pisze w temacie to prosze o udostępnienie sprzedam/kupie/wymienie postać .
ponieważ to forum jest nudne , takie bez niczego ! przyznam sie ze forum tibia gery jest lepsze bo tam jest co czytać a nie np:"Skull Staff","Kupię SPIKESWROD! (ISARA)","kupie fire sworda na eterni za 7k","Info o cene...","Kupię Runy na Securze" totalna nuda , wszystko tu nie ma sensu :( , na gery można conajmiej dowiedzieć się za ile można sprzedać swoją postać , kupić itd.... WIĘC PROSZĘ TYCH ADMINÓW O UDOSTĘPNIENIE TEGO LOL! |
hmmm... handel postaciami jest ZABRONIONY
a skoro ci sie to nie podoba to nikt sie tu nie trzyma jak juz sam napisales to na gery.pl handel postaciami jest tolerowany wiedz idz na tamte forum [no chyba ze cie juz z niego wyzucili :P ] a zreszta po co czytasz takie tandetne forum, przeciez my nie dorownujemy ci nawet do piet. A do tego jeszcze ta NUDA [wiesz ja ostatnio czytam forum jak niemoge zasnac] |
Pisz bloga~
|
heja!! a tak pozatym, to dlaczego handel postaciami jest zabroniony?? może mi to ktoś wytłumaczyć??
|
i bardzo dobrze ze cie tu niebedzie bo tylko forum jest zasmiecone
pozatym jak by to wygladalo jak by kazdy pisal ze ma do sprzedania mace lub 15 arrows pozdrawiam |
Cytuj:
|
Ty lombard jestes tandetny i nudny! To forum jest najlepsze na swiecie!!!!!!! Jak ci sie cos nie podoba to zjazd i juz nic nie pisz! X(
|
Nie najezdzajcie na chlopaka. Ma swoja opinie na temat forum i juz.
Sprzedazy postaci tu nie bedzie (no chyba ze zaloga sie zmieni) bo jest to nielegalne. Jesli tibia.gery ci sie bardziej podoba to w porzadku. Pozdrowionka dla Forumowiczow Gery.pl. |
Jak był by handel postaciami to by się nie dało forum czytać, przykładowe ogłoszenie: "Knajta sprzedam skile 16/34 120K kupujcie!". Taki chłam na forum. Ja bym stąd zbił jakby takie coś było.
|
ty...........*******
Cytuj:
|
yogi ma racje bo jak podajesz maila itp to ktos sie wkradnie przy podawaniu kodów i d..a z postaci jak chceszz handlowac to idz na forum tibi gery
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |