Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   PROSZĘ ADMINÓW TEGO TANDETNEGO FORUM O .......... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1277)

Lombard 28-10-2003 18:31

PROSZĘ ADMINÓW TEGO TANDETNEGO FORUM O ..........

Jak pisze w temacie to prosze o udostępnienie sprzedam/kupie/wymienie postać .
ponieważ to forum jest nudne , takie bez niczego !
przyznam sie ze forum tibia gery jest lepsze bo tam jest co czytać a nie np:"Skull Staff","Kupię SPIKESWROD! (ISARA)","kupie fire sworda na eterni za 7k","Info o cene...","Kupię Runy na Securze" totalna nuda , wszystko tu nie ma sensu :( , na gery można conajmiej dowiedzieć się za ile można sprzedać swoją postać , kupić itd....

WIĘC PROSZĘ TYCH ADMINÓW O UDOSTĘPNIENIE TEGO LOL!

Yogi 29-10-2003 15:15

hmmm... handel postaciami jest ZABRONIONY
a skoro ci sie to nie podoba to nikt sie tu nie trzyma

jak juz sam napisales to na gery.pl handel postaciami jest tolerowany wiedz idz na tamte forum [no chyba ze cie juz z niego wyzucili :P ]

a zreszta po co czytasz takie tandetne forum, przeciez my nie dorownujemy ci nawet do piet. A do tego jeszcze ta NUDA [wiesz ja ostatnio czytam forum jak niemoge zasnac]

Dan the Automator 29-10-2003 15:54

Pisz bloga~

Gonzo von Krenzel 29-10-2003 17:34

heja!! a tak pozatym, to dlaczego handel postaciami jest zabroniony?? może mi to ktoś wytłumaczyć??

Bobercjusz 29-10-2003 19:34

i bardzo dobrze ze cie tu niebedzie bo tylko forum jest zasmiecone
pozatym jak by to wygladalo jak by kazdy pisal ze ma do sprzedania mace lub 15 arrows

pozdrawiam

bosal 31-10-2003 09:12

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Gonzo von Krenzel
heja!! a tak pozatym, to dlaczego handel postaciami jest zabroniony?? może mi to ktoś wytłumaczyć??
jest wiele zastrzeżeń ale przede wszystkim to, że jak kupujesz konto to sprzedawca może w ciągu miesiąca od transakcji odzyskać konto, poniweważ tyle trwa potwierdzenie maila

Main Vegeta 04-11-2003 17:36

Ty lombard jestes tandetny i nudny! To forum jest najlepsze na swiecie!!!!!!! Jak ci sie cos nie podoba to zjazd i juz nic nie pisz! X(

n3m3s!s 04-11-2003 17:45

Nie najezdzajcie na chlopaka. Ma swoja opinie na temat forum i juz.
Sprzedazy postaci tu nie bedzie (no chyba ze zaloga sie zmieni) bo jest to nielegalne.
Jesli tibia.gery ci sie bardziej podoba to w porzadku.
Pozdrowionka dla Forumowiczow Gery.pl.

kotomaniak 04-11-2003 21:24

Jak był by handel postaciami to by się nie dało forum czytać, przykładowe ogłoszenie: "Knajta sprzedam skile 16/34 120K kupujcie!". Taki chłam na forum. Ja bym stąd zbił jakby takie coś było.

Fakeus 05-11-2003 15:27

ty...........*******

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Lombard
Jak pisze w temacie to prosze o udostępnienie sprzedam/kupie/wymienie postać .
ponieważ to forum jest nudne , takie bez niczego !
przyznam sie ze forum tibia gery jest lepsze bo tam jest co czytać a nie np:"Skull Staff","Kupię SPIKESWROD! (ISARA)","kupie fire sworda na eterni za 7k","Info o cene...","Kupię Runy na Securze" totalna nuda , wszystko tu nie ma sensu :( , na gery można conajmiej dowiedzieć się za ile można sprzedać swoją postać , kupić itd....

WIĘC PROSZĘ TYCH ADMINÓW O UDOSTĘPNIENIE TEGO LOL!
słuchaj: forum gery to dziadostwo niemają takich fajnych znaczków a panel użytkownika:niewiadomo o co chodzi! tibia.pl jest lepsza

Forus 05-11-2003 16:06

yogi ma racje bo jak podajesz maila itp to ktos sie wkradnie przy podawaniu kodów i d..a z postaci jak chceszz handlowac to idz na forum tibi gery

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17.