![]() |
Dragony
Gram druidem lvl 30 mlvl 34 facc.
Mam kilka pytan odnosnie dragonow: 1. Czy oplaca mi sie huncic na dragonach z 2 ds'ami? 2. Gdzie pujsc na dragony tak aby nie bylo 2 na raz? 3. Czy 2 ds'y zabija dragona czy ja tez bede musial atakowac? 4. Jesli nie bede atakowal dragona to jest szansa ze sie na mnie przezuci? |
1.tak.
2.Kanion koło kazzo. 3.Zależy jak chcesz ale ds zabijają go dosyć powoli, i ty musisz go dobić np. z hmm jak bedzie uciekał bo ds go nie dogonią. 4.eeee........ chyba nie,chyba tak spytaj kogoś innego |
Opyla sie;p przywolujez 2 ds'y i jazda.. jak nie bedziesz bil draga to jest szansa ze przezuci sie na jednego z ds'ow ^^ ale zaale ja zawsze wale go i tak z ruzdzki:P:D
a gdzie to kanin kolo kazzo albo droga do amazon camp jaskinia schody w dol^^:D Powodzenia! |
Cytuj:
2. Ancient Temple pod Thais. 3. Zabiją ale bijąc draga (z hmm) dostaniesz więcej exp.. 4. Stój 4-5 kratek od niego i sie nie martw:) |
Jeszcze jedno pytanko za ile wali dragon z gfb i czy jak sie na mnie przezuci to przestac go klepac i zaczac dopiero wtedy kiedy znowu bedzie klepal ds'y?
|
W Thais jest w Ancient Temple Miejsce gdzie respia sie 2 Dragi ale jest swietne dla druida na FACC. Wystarczy jednego draga ropnac i ubic potem zejsc na dol
przyzwac szybko jeden tylko ds ! Ropnac ise do góry następnie zejsc i bic z rozdki draga potem jak drag ucieka nalazy uzyc HMM. Resp jest co 3-4 minuty wiec jest to dobre miejsce a takze blisko do depo. Na twoim miejscu potrenowałbym jeszcze MLVL mniej wiecej 5+ bo hity z hmm beda lepsze i moze sie zwrocic na pierwszych 2 dragach moze ci zejsc około 10 manasow a nastepnie nie powinny juz manasy byc uzywane. Wiem bo sam tam expilem :evul: |
Cytuj:
|
~drag
Gfb draga - ~60-100
F wave - ~100-160 Combo = ~200-250 uwazaj troche ale zdko sie przezuca ~pozdro |
@off topic
A jak dojsć do tego kanionu w kazz ? @on topic ja ta wole 2 monki i na dwarfy guardy :) |
Dojscie do Draga w Kazz~
@borekziom
Oto skromna mapka z dojsciem do draga w Kazz. Mam nadzieje ze pomogłem. http://i71.photobucket.com/albums/i1...s/dragkazo.jpg ~Pozdro @endys Z mojego doświadczenia wiem ze dragi pod Ancient Tample respia sie około 10min a nie jak mówisz "3-4 min", 3-4 to sie respia na Pacc:P. |
1.Tak.
2.Hmmm... kanion kolo Kazzo, pod Ancient Temple albo Forteca Eflow(tam dsy same poradza sobie z dragiem, poniewaz nie ma on gdzie uciec). 3.Tak, ale moglbys im pomoc z hmm. 4.Zawsze jest szansa. Jesli bedziesz stal z daleka i tylko co jakis czas uderzal z hmm to sie nie przerzuci. |
Tak co do tematu.
Niedługo wbiję ten 33 lvl i chyba pójdę na dragi. I tutaj moje pytanie. Czy bardziej opłaca się huncić na Ancient Temple czy koło Kazz? I jeszcze jedno - czy mógłby ktoś zamieścić mapkę, jak dokładnie dojść na draga pod Ancient Temple? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sorc/druid 40 lvl + vis + 'ruszczka'
Knight 20 lvl + skills 60+ 2 handed ~ Paladin 25 lvl skills 60 + Boltz aeew! |
ja na dragi na 24 lvlu sorcem poszedlem i na jednego schodzilo ok ~7 manasow + ~3 runy hmm... wiec w/g mnie na 30 mozna spokojnie chodzic, bardziej sie oplaca.. no i jeszcze potem ds :)
|
Waste
Na dragach waste bedziesz mial.8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:21. |