![]() |
Keylogger? I zmiana Acc.
Witam. Mam problem. Chyba mam keyloggera. Nie wiem skąd ale jednak mam. Ostatnio nie mogłem się zalogować na chara i zmieniłem passy. I z postaci znikło EQ nie są to wartościowe żeczy ale jednak znikły. Właśnie skanuje kompa i mam nadzieje że wykryje mi keya. Jak zmienić account bo jak robie że zgubione czy coś tam to mi podaje jakie jest teraz acc :/ A rec keya nie mam... Prosze pomóżcie zanim strace więcej niż to co teraz...
|
Jak nie zrobiłeś wcześniej rec keya, to już masz po charze : D
|
Nie... Rec key był zrobiony ale się zgubił... Passy zmieniłem już drugi raz... i mogę grać, tylko sęk w tym, że ja żadnych programów nieściagałem... Może komuś się udało... Scan nic nie wykrył, a całego kompa przeskanowałem... jak wykryć keyloggera?
P.S Kumpel dał mi passy do postaci z pacc żebym mu mlvl wbił... dobrze, że się nie zalogowałem na tamtego chara..... |
Owntibia i nic nie wykryjesz. Może expolit?? Używasz zIEbanej przeglądarki??
|
Hmm... A możesz mi powiedzieć jak tą owntibie usunąc i jak wykryć jeśli nie skanerem ? Plx Odp...
|
Cytuj:
|
Głupie pytanko ale gdzie ten deleter xD Nie jestem zabardzo dobry jeśli chodzi o kompa :) Niewiem skąd mogę mieć tą owntibie, bo tibie.com itd, wpisuje własnoręcznie...
|
Cytuj:
Jeżeli w folderze C:\Windows będzie plik services. exe, to usuwasz go do kosza. W ten sposób pozbywasz się owntibii. Bo wiesz, owntibia to taki key zrobiony przez debila, którego można usunąć w kilkanaście sekund z kompa, a wykryć ją można zwykłym hexeditem. |
weźcie nie przeginajcie... owntibia deleter nic nie usuwa!!
|
O-ho-ho-hoh... Ładnie, wykryło C/Services ale pozatym są jeszcze jakieś C/Servces system 32... Czy to też usunąć ?
|
Cytuj:
|
Jak robie usuń pisze odmowa dostępu -.- acha znalazło m ijeszcze coś takiego : C/Windows/servces/servicepack coś tam.... usunąć ???
|
nie tylko services***** z system reszta to systemowe
a jak nie mozesz usunac services***** z system uzyj owntibia deletera |
Dzienx :D "Owntibia została usunięta" Ale pytanie jeszczze jedno, przypadkiem włożyłem services na pulpit i nie moge go usunąc, lecz skaner owntibi poinformował że plik ten zostął usunięty i już nie wykrywa, czy już nie musze się bać o postać ???
|
raczej :d :d
|
ja tez wziolem Wyszukaj Services i mi znalazlo:
C:\WINDOWS\system32\drivers\et C:\WINDOWS\system32 C:\WINDOWS\system32\SoftwareDistribution\Setup Innych nie znalazlo :) I czy ten plik ma byc taki? np. c:\services c:\services~~ Prosze o odp. gram w tibie od 4 miechow :/ Mam dopiero 35 knighta skile po 72 i Boje sie go stracic :/ |
Jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem na keloggera jest przeinstalowanie windowsa, rzadko programy antywirusowe usuną to coś ; i przy okazji zrobi się porządek na kompie ;p
Na przyszłość nie wpisuj pasów na klawiaturze, kiedy grałem zawsze używałem klawiatury ekranowej start<wszystkie programy<akcesoria<ułatwienia dostępu<klawiatura ekranowa |
Cytuj:
Cytuj:
*** A jak ktoś chce byś bezpieczniejszy to niech se ściągnie: http://pliki.forall.pl/other/ubuntu....sktop-i386.iso nagra na cd i tego używa ;) |
radze Ci pogzrebać w rejestrze albo format
|
Witam przy starcie systemu pokazywał mi się antyvir i pisał że znalazł Trojana właśnie c/windows/services (nie wiem jak to sie pisze) i zaznaczałem delate ale nic. Ściągnołem Owntibia Fucker i wszystko ok. Tylko dziwi mnie to że miałem tego Gejlogera ponad tydzień, passy niezmienione, nic nie znikło, dziwne nie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |