![]() |
Tupac alive? (nie będę was truł żadnymi 7) Look
Ostatnio szybko usuneliście mój temat więc nie będę dużo pisał...
Look: Pojawil się nowy NIEZWYKŁY dowód!!!!!! Widziałem to już gdzieś ale pomyślałem... ściema!!!!!!!!!!!! Zrobiłem to sam.... a tu cud! To naprawde działa!!! Chodzi o piosenke pac life. Podczas refrenu slychać co jakiś czas niezrozumiałe słowa 2paca. Postanowiłem odszyfrować je puszczając piosenke od końca. Piosenke trzeba puścić od tyłu!!!!! Zalecany jest Rejestrator Dźwięku znajdujący się w start>programy>akcesoria>rozrywka . Przedtem musimy zmienic plik piosenki na wav. Program Audacity sie do tego nataje. No i tak jadąc od końca słowa, które były zaszyfrowane 1. "Soooooo I'm Back"(3 refren... ale 1 jak sie slucha od konca) 2." I'll be back" (2 refren) Co wy na to mądrale ;P? |
To, że nie wiesz co znaczą jakieś słowa, i że odwrócone wydają Ci się być znajome to nie nasza wina. Tupac nie żyje. Chociaż jest to możliwe, kiedyś widziałem Elvisa w kibelku publicznym. Zaraz potem podszedł do Fredie'go Mercury'ego i zapytał "chodźmy z Napoleonem na piwo". Ten odparł, że weźmie też braci Lumiere.
Stary, zaraz wbiję na youtube i Ci powiem co oznaczają te słowa. Nie trzeba ich odwracać żeby zrozumieć. Chociaż dobrnięcie do refrenu będzie udręką... |
Cytuj:
|
Slyszysz to co chcesz slyszec.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:05. |