Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Jak wydostać się z podziemi? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=127858)

agatatibia 04-05-2007 15:12

Jak wydostać się z podziemi?

Mam wielki problem, bo wesłam na maina i poszłam do podziemi zawędrowałam daleko i nawet z pomocą mapki nie mogłam się wydostać w dodatku mam mało życia i jak chcę się wydostać to spotykam potwory. Mam mało many i nie mogę czarować a nie lubię poison spiderów które spotykam a one mogą mnie zatruć więc uciekam. Życie regeneruje się powoli a więcej nie mogę zjeść bo jestem pełna a do tego nie umiem czaru uzdrawiającego. Usunęłam Tibię bo myślałam, że nie będę już chciała grać, ale jednak i teraz nie mam tej mapki. Czy ktoś wie jak się z tego wydostać? Nie chcę umrzeć bo w plecaku mam bardzo dużo rzeczy a na dodatek mam taki zielony ten plecak i nie chcę go stracić. Nie mam znajomych na mainie bo dopiero co tam przeszłam. Proszę Was pomóżcie mi :( .

Borucao 04-05-2007 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez agatatibia (Post 1407688)
Mam wielki problem, bo wesłam na maina i poszłam do podziemi zawędrowałam daleko i nawet z pomocą mapki nie mogłam się wydostać w dodatku mam mało życia i jak chcę się wydostać to spotykam potwory. Mam mało many i nie mogę czarować a nie lubię poison spiderów które spotykam a one mogą mnie zatruć więc uciekam. Życie regeneruje się powoli a więcej nie mogę zjeść bo jestem pełna a do tego nie umiem czaru uzdrawiającego. Usunęłam Tibię bo myślałam, że nie będę już chciała grać, ale jednak i teraz nie mam tej mapki. Czy ktoś wie jak się z tego wydostać? Nie chcę umrzeć bo w plecaku mam bardzo dużo rzeczy a na dodatek mam taki zielony ten plecak i nie chcę go stracić. Nie mam znajomych na mainie bo dopiero co tam przeszłam. Proszę Was pomóżcie mi :( .

A na jakim swiecie ? I w jakim mieście jesteś ?

Damian_1235 04-05-2007 15:41

swiat ,,,Miasto I uzyj Liny NA rope place takie brazowe koleczko ....

agatatibia 04-05-2007 15:42

Na rooku byłam na Aldorze a na minie nie pamiętam :P gdzie to można sprawidzić? Nie jestem taka głupia wiem jak wyjść ale tam właśnie nigdzie nie ma takich miejsc...

matti92 04-05-2007 15:43

jak jesteś na rooku na serwerze Aldora, to na mainie też...

Borucao 04-05-2007 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez agatatibia (Post 1407748)
Na rooku byłam na Aldorze a na minie nie pamiętam :P gdzie to można sprawidzić? Nie jestem taka głupia wiem jak wyjść ale tam właśnie nigdzie nie ma takich miejsc...

jak sie twoja postać nazywa ?

agatatibia 04-05-2007 15:44

Postać nazywa się Agacia

Lifter 04-05-2007 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez agatatibia (Post 1407748)

Ten tema to prowokacja chyba, a post który cytuje to udowodnił...

agatatibia 04-05-2007 15:48

Niewiem o co Ci chodzi ja się poprostu chcę wydostać POPROSTU NIE ZNAM SIĘ NA TIBII TAK JAK WY jak nie chcecie pomóc to nie. Napisałam nie pamiętam bo się wybierało miasta u wyroczni i myślałam że to miasto trzeba podać.

Borucao 04-05-2007 15:55

hehe mam chara na Aldorze wiec ci pomoge ;] wejdz na tibie :D

agatatibia 04-05-2007 17:17

To może ktoś mi powie jak wyjść? Będę wdzięczna... :]

agatatibia 04-05-2007 18:58

Problem rozwiązany!! :D Jak już miały mnie zabić wolfy pojawił się koleś i mnie wyprowadził stamtąd.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00.