![]() |
Jak wydostać się z podziemi?
Mam wielki problem, bo wesłam na maina i poszłam do podziemi zawędrowałam daleko i nawet z pomocą mapki nie mogłam się wydostać w dodatku mam mało życia i jak chcę się wydostać to spotykam potwory. Mam mało many i nie mogę czarować a nie lubię poison spiderów które spotykam a one mogą mnie zatruć więc uciekam. Życie regeneruje się powoli a więcej nie mogę zjeść bo jestem pełna a do tego nie umiem czaru uzdrawiającego. Usunęłam Tibię bo myślałam, że nie będę już chciała grać, ale jednak i teraz nie mam tej mapki. Czy ktoś wie jak się z tego wydostać? Nie chcę umrzeć bo w plecaku mam bardzo dużo rzeczy a na dodatek mam taki zielony ten plecak i nie chcę go stracić. Nie mam znajomych na mainie bo dopiero co tam przeszłam. Proszę Was pomóżcie mi :( .
|
Cytuj:
|
swiat ,,,Miasto I uzyj Liny NA rope place takie brazowe koleczko ....
|
Na rooku byłam na Aldorze a na minie nie pamiętam :P gdzie to można sprawidzić? Nie jestem taka głupia wiem jak wyjść ale tam właśnie nigdzie nie ma takich miejsc...
|
jak jesteś na rooku na serwerze Aldora, to na mainie też...
|
Cytuj:
|
Postać nazywa się Agacia
|
Cytuj:
|
Niewiem o co Ci chodzi ja się poprostu chcę wydostać POPROSTU NIE ZNAM SIĘ NA TIBII TAK JAK WY jak nie chcecie pomóc to nie. Napisałam nie pamiętam bo się wybierało miasta u wyroczni i myślałam że to miasto trzeba podać.
|
hehe mam chara na Aldorze wiec ci pomoge ;] wejdz na tibie :D
|
To może ktoś mi powie jak wyjść? Będę wdzięczna... :]
|
Problem rozwiązany!! :D Jak już miały mnie zabić wolfy pojawił się koleś i mnie wyprowadził stamtąd.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |