![]() |
Co wyrzuca pierwszy solowany GS ? ;>
Po udanym solowaniu DL-a doszedłem do wniosku że z GS-em nie będę mieć większych problemów :)
Poszedłem na beziecznego respa gska na bagnach... Po drodze znalazłem ciało kolesia a w nim wedding ring ^^ Był to z pewnością dobry znak :) I tak z pierwszego bez problemu zabitego gsa..... SAMI ZOBACZCIE :D http://tinypic.com/a7g35 Exp shot dla tych matołów co zwątpili w mój potencjał ;) http://tinypic.com/a7gih |
No gratki knight legsów a tak wogle to ja się niedługo może też wybiorę na gs'a :) A ten wedding ring to naprawde dobry znak. Miałem kiedyś podobną sytuacje znalazłem na ziemi wedding ring a potem z ds'a wypadl mi guardian shield B)
|
Ale ci zazdroszcze tych k legs....
Czemu Sorcerowi tak dobrze ze na low lvl rozwala GS?? |
OMG !!!!!!! ja tesz chce isdz na taka swoja pierwsza wyprawe .... no ale ladnie jest pomaszyc i jeszcze te knajt leksy ( kurde nawet muj kolega po fachu takich niema ) powiedz ile zuzyles tych runkof z czaszka ??? jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE mam nadzieje ze kolega moim zostaniesz ! :) :)
|
Wtf !!!!!!
WTF !!!!! Jak ty to zropiles i z kod masz taki ekfipunek .Ciekafe kiedy ja pujde na taki chund .Ile ci poszlo ronof leczniczyh i jakie masz skile . Moszesz pofieciec na jaki sfiecie graz i jaki maz lvl? wielkie gratz. ooo a zkot maz te knajd leksy? B) B)
|
na low-lvl? Ja ostatnio solowalem na 21 :D
|
Cytuj:
DAJCIE BANA TEMU GOSTKOWI !!! MAM GO DOSYĆ!!! PSUJE JĘZYK POLSKI JEGO GRAMATYKĄ!!! OMG !!! Topic: Nie no GIGA GRATZ, wczoraj na Galanie poszedłem se na amazonki... 1 moja amazonka i crystal necklace ;) ... dobrze sie zapowaida... potem po kilku minutach bicia amazonek poszedłem na cyce, i tam z pierwszego cycka Dark Helmet (miałem legion ;) ) :D . Potem zero szczęscia :/ . |
Ja ss nie widze.. ;/ A propos wedding ringa. To ja kiedys tesh znalzlem a pozniej przyszedl ziomek od tego ciala i powiedzial zebym mu oddal rzeczy a ja na to ze nie mam to mnie zabil ;/ (przed update grudniowy) mialem wtedy maly levelik i bylo smiesznie ;] pozdro dla znajdywaczy ringow!
|
Nie no...
Powiek krootko , ten to am farta :D
|
Gratulacje pierwszego zsolowanego Giant Speeder'a i lootu z niego;] 3m tak dalej! Sorc power!
|
a ja powiem gratz sheali :D
jesteś 20 k do przodu ^^ |
japiewiem GRATZZZ
i JAK TO MOZLIWE !!!!!!!??????? GS dogania 60 Royalki w bohah a Ty Sobie na 21 lvlu :o |
Cytuj:
Cytuj:
|
Albo jestem ślepy albo już nie wiem jaki był dokładny loot z gsów ??
|
Ja tez Moge uzywac SD i co to mi da bo jak GS mnei dogoniu to kilka sekund i mana Shielda nie ma :P wiec co to zaruznica. a co do Sorca .. to 85 Sorc mial problemy z zabiciem GSa w jaskini podczas gddy strzelasz z run "SD" np to musisz sioe zatrzymac.. i wtym momencie Cie GS dogania .. wiec jeszce raz pytam Sheala JAk to zrobilem ?? bez BOh bez Utani gran??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |