![]() |
Pirate outfit quest
Wczoraj udało sie nareszcie zebrac ekipe i pujsc:D Filmik pokzuje caly pirate qest od zadania z fire bugiem po dostanie outfitu(czyt. spoil)
Troche naabstajl ale komus kto ma zamiar robicx ten qest i chce zobaczyc co i jak to filmik jak ulał:> http://www.***********.com/206443112.html Zamiast *********** nalezy wpsiac "S p e e d y s h a r e" Bez spacji(czemu znowu to zakodowali?-.-'') Comment plax @down "qest" jush poprawiony:P @johny Nie bylo tak zle:> Wiesz jak ja haudkol lubie... szczegolnie z toba bo z toba zawsze jest śmiesznie;p |
Dłuuugi i nuuudny quest ;)
|
Cytuj:
|
hehe troche dlugi ale fajny xD
fajnie sie pchaliscie temu kolesiowi co czyscil ;p i te : naby przodem xd pzdr.! |
Cytuj:
@topic Jutro chyba też się przejde^^ |
zal mi tego co czyscil.... czyli mnie :D
juz nie ide z toba poloma na questy ;) |
Cytuj:
@down Mialem na mysli Snibe'ka |
Autor tematu nie grzeszy .... (buahaha)... iteligencją:) ale i tak starał sie pisać poprawnie :p
jednak najważniesze jest zachowanie sensu stricte ;) |
rehost plx !
|
ten quest jest latwy dlugi i nudny
niepolecam sciagac |
link nie działa
|
mi też link nie działa... :/
|
zamiast ********** nalezy wpisac s p e e d y s h a r e bez spacji i powino dzialac:>
@down tak tak wiem:> jush poprawilem Comment plax |
@up
Mały błąd s p e e d y s h a r e :P Edit: Zajefajny film ;D |
No fajnie fajnie:D Gratz dla was i pozdrafiam johnego tego nuupa:P
Tatus xD |
Vonsz pało gz , ale qest jest troszke nudny .
Pozdro dla ziomów z gildi Malazan Empire xd |
Quest wykonywany przez jednego nooba czyt. (Vonsz)
Szkoda mi człowieka co pomagał wykonywac tego trudnego , długiego , męczącego questa xD czyli Johnego ;) Generalnie ConGratz :] Pozdrawiam Slimaka , Polome , Johnego , Małego , Popioła , Stryja Ostatnie moje słowa : POPIOL HOY xD! |
ale nudny...
|
nie ten temat chyba z questow
|
jak wpisuje *********** to i tak nie sciaga;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |