![]() |
Masakra na berylii
|
Rotfl, pieprzone kolesiostwo.
Przecież ty powinineś mieć bana -.-' |
Cytuj:
|
HAHAHAHAHAHAHHAHA WOWWWWWWWWWWW XddDDDDDDDDDd
|
Starszy filmik wcale nie gorszy
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23995 |
Cytuj:
|
@up
Autor zrobił temat z rehostem_owntibii_deletera (który sam w sobie instalował owntibię), kiedy ogłosiłem, że plik jest zainfekowany, autor zmienił link i wyraził skruchę, tłumacząc się jak skończony kretyn, że on nie wiedział, że ten plik miał owntibię, itd. Udało mu się uratować 2letnie konto. |
Cytuj:
|
Veri najs movie Verii najss ;P
Szkoda ze ich niepojechaliscie wszystkich :/ Ale pewnie mieli w gaciach pelno :P 10/10 |
o lol xD akcja rox xD very rox xD polecam filmik
|
Cytuj:
a ja mysle ze on ma downa... 8o |
Cytuj:
|
@up
Widac ze Nowa Sól;d Zaraz ogladam:> Zaj***** poprostu gratz wielki GZ zebrac taki team:D Jedyne co mnie tknelo to mogliscie troche wiecej DS zrobic zeby sie tak syzbko do was nie przeili i ihac te DS ale i tak big GRATZ |
Cytuj:
|
Mogliscie wszystkie fe dac na <<< i by nikt nie przezyl raczej bo obrywalo by 2-3 naraz, i by sie nie uhali nawzajem ;S
A po drugie jakis idiota od was walil z burstow i wiecej FE pozabijal niz im dmg zadal (lol). Ale akcja nawet fajna ^^ bo takich jeszcze nie bylo ;D |
Zajebista akcja xd tylko jak by te wszystkie fe bily tych gosci a nie tylko pare :P i sorkow jakbyscie bili xd
|
Sorry za offtop ale nie moge se poradzic 8o
jak ten filmik uruchomic? prosze o pw i jak najwiecej szczegułów ;D Pewnie Filmik ładny xD bo sam gram na berylii ;D |
Cytuj:
down@ zauwazylem ze jestes kolejnym spamerem,w kazdym temacie musiales cos napisac,niekoniecznie z sensem...do tego twoj podpis.omfg,reported |
Naprawde świetny do oglądania film. Gratuluje zebrania ekipy, jednak uważam, że nie wykorzystaliście nawet w połowie potenencjału, jaki posiadała ta grupa.
|
Odpowie mi ktoś?...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46. |