![]() |
mam pytanko dotyczące miejsca zwanego hell gate
mianowićie szukałem na forum za pomocą wyszukiwarki pod hasłem hell gate znalazłem sporo ale bez konkretów. Moje pytank brzmią jestem sorcem na jakim lvl z moim kumplem druidem moge sie tam wybrać ( ja mam 23lvl i 36mlvl) kumpel 20 i 32. Gdzie dokładnie jest wejści i czy jest tam jakaś bramka lvl, czy dobrze sie tam expuje, i jeśli to prawda za ile i u kogo mozna kupić klucz do jakiś drzwi które tam ponoć są na samym początku. proszę o odpowiedz i w miare możliwości nie kasowanie tego postu
|
Na hellgate mozesz sie dostac na samym dole ab.Klucz 5k kosztuje spokojnie se poradzisz ale uwazaj na DSy jest ich w jednym miejscu 4 naraz po drodze do tak zwanego miasteczka DSów sa ghule i nawet roty :P:P klucz na kazdym serwie 5k kosztuje.Ale gorzej jest z wyjsciem bez parcelek tam nie idz nawet!!!ale zeby wyjsc to za duo tlumaczenia juz...
Ide spac bo późno a do szkoly trzeba zapi***** :P |
z kaska wyjdziecie strasznie fatalnie
i czasowo tez nie dobrze ilosc wyrzuconych hmm w przelorzeniu na exp na waszych lvlach i m lvlach bedzie koszmarnie slaba lepiej podexpcie pare lvl gdzie indziej- tak do 45. z 50mlvl i wtedy mozna trzaskac expa w hg w Ankh jest calkiem niezly exp dla low lvl sorckow. na larwach calkiem spoko tam idze :] |
Odswieze przedpotopowy tematbo by bylo ze nie uzywalem opcji szukaj a uzywalem i nic nei byloB) No wiec z jakim lvlem i skillami mozna sie wybrac do HG pallem solo?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08. |