![]() |
21 Paladin Solo Dragon
Zużyłem troooche manasów :P
Widze tu same filmy z h lvl, więc dodałem coś od siebie<nie żebymbył h lvl, tylko low też chcą coś obejrzeć i sprubować swoich sił>: klient 7.92 http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24002 |
Ładny skill w distcie jak na 20 lvl. Filmik też niezły ;]
|
zadna rewelacja jak dla mnie ale gz ubicia B)
|
Goldii
Nightwish_88 dzieki :P
Damian_1235 to był mój pierwszy dragon, więc chciałem to uwiecznić :P DZIEKI ZA OGLADANIE! [CHAR]Gold Avenger[/CHAR] |
co to za wyczyn palkiem na 20 z 70 dista ?
|
Goldii
Dla mnie jest to wyczyn...B)
|
No gzzz. Nice :D
|
trenic palkiem do 70 dista przed 20 lvlem to tez trzeba byc bardzo "entelygentnym"
|
Cytuj:
|
up/down to sobie mozesz.
|
E tam. Był filmik z 14 lvl palkiem solo drag, alenieup/down, tylko z uciekaniem (w około skałki ale i tak to rekord xD) Niepamiętam skilla dist.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mylisz sie, rekord to 6 lvl paladin. biegal do okola skalki i bolt + hmm. |
a co do skilla, ja przed 20 lvl miałem 75/65 w discie, i myślę że dobrze że przyskilował :] GZ
|
Cytuj:
Mój rekord to 13 lvl pall draggy solo ;p @Topic Gz wykonania;) Nice skill:D |
Film zupełnie do dupy ( jak dla mnie), od kiedy palkiem expi sie up/down z boltów? W kanionie byłoby sto razy lepiej.... Ja swoim palkiem solowalem tam draga na 24 lvlu z 60 dista i szlo mi przeciętnie 15 boltow, 6 strzałów z hmm i 3 manasy....
a tobie? 30 boltów i bp of mana fluids ! Musisz wykorzystywać tą zaletę u paladynow, że mają dobre czary leczące i wala z dystansu, musisz sie jeszcze pouczyć o graniu palkiem. 1 rada? OTRZYMUJ DYSTANS OD POTWORA |
buahahha coz za wykonanie. smiech na sali.
|
Dajcie chłopakowi spokój jeszcze będą z niego ludzie. Może spróbuj następnym razem solować draga na powierzchni. Zamiast 9 mfów stracisz tylko 1 albo 2 ;]
|
Goldii
niewierze...
moj pierwszy drag to byl, co wy myslicie ze ja bede ... a zreszta zal niewiem co powiedziec...:( |
Wykonanie do Bani :D niemogles przynajmniej isc na kanion? :confused: zeby bp mf na 1 draga stracic -.- no a na 20 palku mialem skile 75 ;) i palkiem sie troche zrypanie gra te noszenie boltow cap malo dopiero w wiekszym lvl-u jest spoko :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |