![]() |
Secura padła (?)
Od pewnego czasu nie mogę się wbić na moja postać wchodzi mi do listy charów a dalej nic mój kolega tez ma taki problem może mi ktoś powiedzieć co to jest?
|
Na większości serwerów wystąpiły mass kicki.
Na Furorze wywaliło wszystkich. |
Harmonia też padła(200osób), Furora 0 online itp... maskicki jakieś.
|
Omg nie ma tibii pare minut i już sie zaczyna spam, kurwa nie wytrzymacie? -.-
btw. " The game world of Furora is currently unavailable due to unexpected technical maintenance. Please excuse the inconvenience." |
Cholera, a już miałem się logować na Harmonie. Gdyby nie ten temat pewnie zaliczyłbym deda.
Prawie nikogo nie ma też na Valorii i Isarze. |
@Snib'ek Nie ale to raczej nienormalne zjawisko więc chciałem się dowiedzieć o co chodzi ^.-
|
:/
Te mass kicki na Securze są już drugi dzień:( Więc gdy czujecie freezy(niewiem czy dobrze napisałem) to wychodźcie z expa, bo lada chwila może być kolejny kick.
|
Antica zdechła dziś od samego rana.
Dziwnym cudem około 150 osób jest online i ciągle rośnie. |
Wygląda na to, że to dotyczy głównie niemieckich serwerów.
Lol mam zieloną kropkę pod profilem a nie jestem online. :? |
Zajebiście, kickneło mnie na tombie jak miałem 40 hp bez mf, runi many-,-
|
;/
W czasie kickow byly straszne lagi ;/
|
Ale ciekawe co by to mogło być :/ nie głównie a tylko niemieckie serwery. może ma to coś wspólnego z nowymi serwerami albo update?
Teraz widzę, że już kilka serwów odzyskało równowagę i po 850 online. Chyba jakaś mała awaria w Niemczech i tyle :p |
Na Luminerze przez te kicki padły SETKI osób. Nie żartuję! Czy można by w jakiś sposób uprosić Cipsoft aby zrobił reset serwerów dotkniętych kickami?
|
Piszecie że każdy niemiecki serwer padł, a na Pandorie jakoś normalnie dało sie zalogować :p i żadnych lagów nie było :) Ale ten reset mimo wszystko by sie przydał bo mi plate legi przez ghoula wypadly:p:p
|
Nie tylko niemieckie serwery padły bo Pacera też była pare razy off
|
Cytuj:
|
A ja przez te kicki nabiłem sobie 11 p. fist fight bo sie balem isc na slimy i cwiczyc sworda :D i gdy prawie wbil sie 23 to mnie wyrąbało:( (dobrze że na trolach xD)
|
Hmm ja expilem wczoraj na amazonkach w venore i mnie wylogowalo samo a uceikalem przed witchem xD. Po kilku godzinach udalo mi sie wejsc na hara ale nie padlem!!!!! nie wiem czemu a dzisiaj juz nie moge wcale na hara wejsc;/:(
|
kvrwa mać znowu nie moge poskillować...Argh
|
I dalej nie mogę się zalogować na tibie. Dobrze, że to na koniec tego wolnego tygodnia a nie na początek.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:30. |