![]() |
MaSs Kick!
Otoż, ponad 2h temu był mass kick na Neranie(chyba na all servach),
od tej pory niemoge się połaczyć, na players online pisze, że 200+ playerów na Neranie jest online, jak długo mam czekać żeby sie lognąć? |
Na guardii tak samo, CIPska musiały coś zepsuć bo z tego co widze nei jest wina po stronie graczy. Ile masz czekać? Nitk tego nie wie ^^
|
Ktoś mówił, że to dlatego, ponieważ odłaczyli światłowody od Niemiec...:confused:
Skutkiem tego na przykład jest to, że Ri'goku (200ms) padł od Crypt shambleraX( |
Pozdro z seleny tez nikomu nie dziala... ;]
|
|
Własnie zacząłem pisać tego posta, patrze a tu się juz mój char lognął. Chciałem jedynie dodać to że nie wszyscy nie mogą sie logować, moj kolega ma lan i bez problemu sie loguje. na kazdym niemieckim serverze jest okolo 200~ osob online :P
|
No dobrze ale co teraz??!!
Padnął se 200ms zresztą pewnie nie on jeden z hlvlowców. Stracił bardzo dobre eq no i...? Tyle pracy poszło się walić z niczyjej winy. Sprawiedliwie by było zrobić reset niemieckich serwów o kilka h. |
Bez przesady... zresztą po tym masskicku postacie zostały wylogowane, nawet jesli miały "krzyzyki"
|
Pozdro z thoria, tez sie nie da wbic;]
|
Cytuj:
|
18.00 Astera w samym srodku rotworm hell na rooku >.<
|
Cytuj:
|
na Pacera to samo, a brakowało 7 % do lvl ;/
|
No cos sie wyjatkowo dzisiaj sypie... Miedzy 12-14 Nie moglem zalogowac pozniej kolo 16 juz gralem a etraz piszac posta znow nie moge zalogowac.:(
|
no i znowu...! no kur.. Titania osób online 124, a ja nadal nie moge sie zalogować;/
|
to samo tutaj kicklo mnie i pozniej nie moglem sie zalogowac :(
|
Bez zmian... Tak jak bylo to i bedzie.
Tu ze strony elysi kicha. Prawdopodobnie sa to jakies problemy techniczne. Co sie stanie z amerykanskim serverem gdy glowny server cipsoft w Niemczech zostanie odlaczony? Bedzie dzialal nadal? ;/ hmmm Teraz to pozostaje tylko modlic sie by tibia nie upadla. xD |
no niestety tibia nie jest (jeszcze) grą doskonałą różne sytuacje się mogą wydarzyć i trzeba sie już z tym pogodzić ;/
|
azura 14 ci to maja lajt ;)
|
H.L przypuszczam ze twoj terazniejszy avatar dotyczy tej wlasnie sytuacji ? :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |