![]() |
Podejrzewasz na kompie keyloggera?pisz to mnie :)
Edit:
bzdury napisalem, temat do kasacji |
Coś mi tu śmierdzi...
A czemu nie na forum ? |
Bo na priv można podyktować 11stolatkowi kilka wpisów do rejestru :D
P.S. Ja nie rozumiem... Przecież można przeskanować kompa skanerem. Chociażby na www.onet.pl. |
To znaczy, że zwykły skaner, nawet On- Line wykryre KeyLlogera???!!!! :baby: :confused:
|
zwykly skaner nic znajdzie ale jakis program do tego przeznaczony (ja np uzywam ad-aware , ale sa jeszcze inne programiki --->wybor nalezy do was)
|
Cytuj:
|
Ok
tez bzdury...
|
A i coś jeszcze...
i tu tez...
|
Ok ja mam keyloggera. Jak sie go pozbyc? pomoz mi plz. Napisz mi na forum jak plz. Mam windowsa 98 se.
|
Przedewszystkim Sie Nie Zalamuj :)
a tu juz wooooooooooooooooooooooooooogle bzdury...
|
Cytuj:
Tutaj sie obiecales pomoc jak juz ktos ma a nie standartowe gadki. Cytuj:
Cytuj:
Pozatym svchost***** jest niezbedny do poprawnego funkcjonowania Windowsa. |
OMFG IM LOVIN IT....bzdury sie pisalo za czasow starych na forum...nowy bylem :P
|
Ekhm.. Jezeli wpisze na wyszukiwarce "svchost" (czy cos takiego) i pojawi mi sie pare takich plikow, to skad ja mam wiedziec ktory jest prawdziwy a ktory usunac? ^.-
|
<spam><spam><spam> kuzwa bzdury !
|
Cytuj:
Jak uruchomisz kompa w trybie awaryjnym to ci nie włączy keyloggera i możesz go spokojnie usunąć. :] |
Cytuj:
no wiadomo :p |
I co teraz???
Więc znalazłem takie pliki: svchost***** (C:\WINDOWS\system32), svchost***** (z obrazkiem tibii, C:\WINDOWS\system) i svchost***** (z obrazkiem komputera jak przy plikach do instalacji C:\WINDOWS\system). Rozumiem że plik z obrazkiem tibii mam usunąć ale czy mam sie pozbyc też tego pliku z obrazkiem kompa???
|
tia.... <spam><spam><spam><bzdura><bzdura><bzdura>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |