![]() |
mtw na poi dl
|
Kto to mtv O_o?
|
Mateusz Tragon Wielki
|
@Up
To samo miałem napisać:) @Topic 10:18 Pomocniczka Mateusza [1]: Siemka!! 10:18 Pomocniczka Mateusza [1]: podasz mi swoje 10:18 Pomocniczka Mateusza [1]: gg 10:20 Beka Samo [1]: kurwa mac odpisz do chuja pana 10:20 Beka Samo [1]: chyba ze ci slipia sie przykleily do monitoru 10:20 Beka Samo [1]: ale jeszcze idzie to uleczyc :cup: :cup: :cup: |
Tragon ? hahahah :D
|
Fajne visy i hmm :)
Ten Sorc tam pewnie klepał ~300k/h Filmik fajny. |
OMG!JUZ 320LVL!Help mu God bo nie wie co czyni:P
|
Ale ten "Matełusz Trakon Wielgi" jest fajny! :p
Ludzie wszystko potrafią napisać z błędem :D W życiu bym nie pomyślał, że druidem można tak szybko expić :) Filmik bardzo fajny, ostatnio ogładałem jak hunci na goromie z samym Hp to już się nie dziwie, że nie odpowiada na priv. |
Bardzo fajny film, widać na nim, że w roli blokera jest lepszy od ~120 ek, bo ma tańsze leczenie, a ilość hp jest porównywalna. Z lvlem ładnie leci, praktycznie lv/2dni, że też mu się to już nie nudzi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Aff takie hity, marzenia :) |
Cytuj:
|
Evul bloker z niego :) A ten sorek nieźle tam pyka expa.
|
A nie pisze się przypadkiem "Mateusz" ? :<
Do klasy u nas chodzi taki jeden, to wiem . ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
ej z tego widze to mozna na TibiaCam TV ukrywac jakie czary rzucasz, dobrze mowie?Jesli tak to ten programik jest w deche!xD more cam on tibicam TV plaxxx :S @UP chodzilo mi o historie Tibii, trudne do zrozumienia?-.- |
Cytuj:
Filmik nawet fajny, aff on ma tym druidem prawie tyle hp co ja kiedys knightem ^- |
Nie dziwi was jeden fakt ? gdy ten MS bije z "exevo mort hur" nie wyświetla się na default ? może tylko u mnie tego nie ma, lub jeżeli MDW pije manaski nie ma typowego "Aaaaah" ? czyżby to nie był OTS ?
|
@Up
Bo to jest Tibiacam TV mozna takie zreczy tam ukrywac jak np Skile/Vip/Rozmowy itp |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24. |