![]() |
Orshabaal na Shiverze
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/24057
46 minut filmu, orsh pada w 3min . Bloczy 89knight. Tylko jeszcze nie wiem jaki loot ;S jesli ktos wie to msg : D |
cholera jasna a kolega dzwonił o 1 w nocy żebym sie lognoł jako shooter ale bylem na hero cave wiec wolałem nie ryzykować biegnąc przez edron
|
Cytuj:
|
Chyba jakis idiota krecil ten film...
Chcial pokazac jak sie ludzie przez 40 minut zbieraja? Jedynie madre zachowanie orsha uratowalo troche emocji w tym filmie :) |
no czekam az ktos powie loot :]
|
Film za dlugi ale dość dobry mogłeś wyciąć jego slabsze fragmenty ;);)
|
Ah Shivera mój najlepszy server na jakim grałem :). Wkońcu zawitał tam Orshabaal, ciesze się ze Polacy mają już takie lvle tam za moich czasów było ciężko. A co do filmu, gratulacje, dla blokera. Szkoda, że nikt loota nie powiedział ;d.
|
lolz... gratz dla blokera ;] 89 ek ;P
|
Cytuj:
to jest jeszcze pierwsza postać i nie chce mi się zmieniać tego ;] zresztą mniejsza(laseczkę bądź twojego palka), a co do loota to [CHAR]Diiva[/CHAR] coś wspominał o g-legach @Hellsir Jaki nick na shiverze? |
sry ale ten diiva mnie troszkie rozmieszyl
to jest ek, wiec jak sam siebie zajeb**al? jak e-field or cos w tym stylu to bylo by "killed by a fire on Diiva", czy cos takiego.. TO JAK ON SIE ZABIL?:PP sry za offtopa ;P |
jedyne co moge powiedziec to gz dla tego ek:cup:
|
Jaki locik był :P?? bo chyna na filmie nie ma ;) Albo nie widzilem ;p
|
Ponoć g-legi;) Nastepnym razem czytaj uwaznie wszystkie posty;p
|
Byłam na drugiej stronie brzegu noobcharem. Nawet z boltów go nie trafiałam >.<
Filmik fajny tylko czemu większość to zbieranie się ludzi? X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21. |