![]() |
Brak ostrożności na Forum
Witam.
Chciałbym powiedzieć coś,co może źle wpłynąć na moją reputacje. Otóż,zauważyłem,że choć masz 10 postów,możesz dać link lub obrazek. A jak to plik . exe??? Dlatego apeluje o wzmożoną czujność,oraz nie wchodzenie w linki osób z postami - 100 lub osób nieznajomych. Tak samo bym zrobił z Avatarami.Możliwość avatara od 200+ postów/6 miesiecy działalności na forum. Może to i jest odgapione z tibia.org.pl ale to nic. Powinniście coś z tym zrobić!! Z Poważaniem, Piotr. |
Linków do plików . exe nikt nie można dawać, bo są ocenzurowane (jak sam zresztą zauważyłeś).
|
A co do avków to zaktualizuj system i co exploit może zrobić ;)
|
Przeciez nawet nie ma licznika postow widocznego ;)
|
Jak bedziesz uzywal "musku" to uber-hakiery moga Ci kupe zrobic :P
|
@Admin
A możecie zdjąć te śmieszne cenzury np. dla modków i użytkowników ze stażem większym niż x miesięcy? I dlaczego jest blokada na s p eddyshare? |
Ponieważ nie widać na pierwszy rzut oka do jakiego pliku prowadzi link. Jest wiele innych uploaderów u których jest to widoczne.
|
Cytuj:
@drom : Jezeli ktos chce to sam moze sobie obliczyc ile ma postow :> Ja mam okolo 700+ |
Cytuj:
|
Najlepiej wywalić wszystkie ograniczenia, wykrzykniki etc, a użytkownicy po prostu niech zaczną używać mózgu i skasują IE.. szkoda tylko, że tak nigdy nie będzie -,-
@down A ja nadal wolę usunąć IE6, i używać firefoxa czy choćby opery które i tak są dla mnie lepsze od IE7. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |