![]() |
Co z tym konkusem ?
Minowicie przedchwilą przypomniał mi się pewien fragment starego niusa .Nius muwił o wakacyjnym konkursie na modków. Dobo napisał tam pewne zdanie:
Cytuj:
|
Jak będzie to będzie, narazie dajemy sobie rade :P
|
A juz mialem nadzieje, ze zostane niedługo moderatorkiem 8o
|
Widzisz, nie dla wszystkich wakacje już się skończyły. Poczekamy, aż studentom też się one skończą, i konkursik na pewno zorganizujemy. Ino z góry mówię, że będzie jeszcze jedno wymaganie, którego do tej pory nie było - znajomość angielskiego w stopniu conajmniej dobrym. No, może nie będzie to wymaganie, które przekreśla kandydaturę, ale będzie na pewno dużym atutem. Po prostu niedługo chcemy ruszyć angielskojęzyczną wersję strony, a co za tym idzie i forum, więc i modkowie tam będą nam potrzebni.
|
:/ :/ :/ :/ :/
A ja mogę być modkiem? Odpowiedz: nie. Angielski znam dobrze ale...mam 11 lat i to całkowicie przekreśla moje szanse. Eh a tak chyciałbym być moderatorem :D .
|
Cytuj:
|
Ale ma fajnego avatara!!
No właśnie dawać ten konkurs bo chcę zobaczyć czy się nadaję :P |
Cytuj:
Ja teraz przerabiam reported speeche i stwierdzam, że dobvrze znam anglik. |
Pff, to jeszcze podstawy są... ;p
|
Ja chce być, JA JA! :baby: ME WANT BECOME MODERATOR!
|
Cytuj:
*-niektórzy mogą napisać, że sprawdzanie w słowniku może długo trwać więc odrazu mówie że są programy do tłumaczenia do których wklejasz tekst i pochwili masz wszystko w dowolnym języku(oczywiście jeśli jest możliwość przetłumaczenia). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale don't worry, naprawa czarów została przezemnie uwzględniona w grafiku update'ów ;-) |
Cytuj:
Takie programy są niestety bardzo głupie jeszcze i bez poprawek człowieka nie da się często zrozumieć o co chodzi w przetłumaczonej przez nie wypowiedzi. |
Jak już skonczycie robić angielską wersję stronki , i będziecieie chcieli zacząć niemiecką to wiecie gdzie szukać ;).
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm to chyba jasne, że martwi gracze, i do tego z Peru, dobrego stosunku mieć nie mogą. |
ROTFL :P, niezłe tłumaczenie SuPeRMAN :P
|
czyli odpadam.....chociaz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:44. |