![]() |
Rozdwojenie jaźni :)
heja !!!!
mam bardzo smieszny (choc troche klopotliwy dlamnie) klopot :P otoz chodzi o mojego chara na danubi zawsze jak sie loguje mam 1 level :P a jak sie zaloguje jeszcze raz to mam 6 :D hehehehehehehehehe troche to smieszne powiem wam :D_ |
LoL? opowiedz dokladnei jak to wygląda od początku do konca. imiona postaci. miejsce. itp.
|
mi cos sie nie chce wiezyc. ;) opowiedz dokladniej :P
|
otoz tak ...
jakos w piatek wieczorem stwozylem postac zrobilem nim 4 level , troche skili ,eq nastepnego dnia wlogowalem sie i jestem ... w swiatyni i z opcja wyboru outfitu :P strasznie sie ********* i zawiesilem gre nim do wieczoru (ok godz 19 ) wloguwuje sie patrze ... jest dawny level :D juz ucieszony gram dalej jednak ma radosc trwala ok 15 minut ( popuki mi neta niezawiesili ;/ ) no to w niedziele z rana ( chyba ok 6 :D ) wchodze patrze znow nima :/ (acha mial 40 expa :D ) na 1 level . No to ja ***** na maxa ide expic itp... prawde mowiac wyszlo mi to na lepsze :D skonczylem wieczorem (ok 23) dzis rano sie loguje znow na 1 levelu poter relog i jest 6 no to poszlem se zrobic brakujace expo do levela i mam 7 w tej chwili jak weszlem utrzymal sie 7 level niewiem jak bedzie jutro ale mam nadzieje ze sie nie bedzie powtarzal (jak bedzie to se ss zrobie ) :D EDIT : kwakerek danubia 7 level (tera) i zyje na rooku |
Cjwilka, jesli dobrze zrozymialem to za poerwszym logowaniem twój char ma 1 lev a potem 6 ??, bardzo dziwne -.-'. Podobne wytuacje zdarzają się na tescie, sam kiedyś grałem jakimś pallen ma 60 z Inferni a ten typ grał mojim charem <lol>
|
Cytuj:
|
@Wieszok
Jemu chyba nie o to chodzilo. Chodzilo mu o to, ze zalogowal sie, zrobil 4lvl i po ponownym zalogowaniu mial 1lvl. A potem po ponownym zalogowaniu mial znowu 4 :P |
Zgłos się do GMa moze dostaniesz jakis itemik w nagrode :p
|
wg mnie sa 2 mozliwosci
1. na to wydarzenie zlozylo sie na raz hackniecie konta oraz cofka serva. byc moze potem ponowne hakniecie. druga opcja jest to prawdopodobienstwo ze zalozyciel tematu poprostu klamie bo nie ma pomyslu na wartosciowy temat. |
@Externus
acha to wedlug ciebie na tym forum ludzie pisza dla jaj lub postow ?? Co do tematu juz to minelo jak sie dzis loglem prawde mowac mysle ze to byl jakis BUG ( mysle ze po wypowiedzi Externus nik mi juz niebedzie wiezyl) ale mogl by nawet mnie skompromitowac a ja i tak mam to w d**** nieobchodzi mnie slowo innych a ten temat zalozylem zeby sie podzielic tym co sie zdazylo :P |
@up
ehh nie chcialem cie urazic chodzi mi tylko o to ze to ogulnie malo prawdopodobne to co twierdzisz ze sie stalo... ehh no to dobra skoro tak sie upierasz ze nie klamiesz to musi byc moja pierwsza propozycja innej mozliwosci nie widze... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |