Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   [Hacked] Wesoly Rookstayer 81lvl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=128311)

Skrzat 07-05-2007 06:30

[Hacked] Wesoly Rookstayer 81lvl

Jak widac nawej bardzi dobrzy gracze nie moga ustrzec sie przed hackiem :/

http://youtube.com/watch?v=We9HegDVVwk

http://img67.imageshack.us/img67/4330/81rookoe4.jpg

Elder Nagan 07-05-2007 08:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzat (Post 1415695)
Jak widac nawej bardzi dobrzy gracze nie moga ustrzec sie przed hackiem :/

ekhm to ze ma lvl 81 to nie znczy ze jest dobrym graczem >.< Jak dla mnie grac na rooku to szczyt noobostwa

Zylkolak 07-05-2007 10:14

Przynajmiej mu na maina nie wyszedl.

wrogonastawiony 07-05-2007 10:35

Jak by mu na main wylazł to bylby juz totalny owned ;p

Yallah 07-05-2007 12:24

1. -
2. Nielegalne oprogramowanie.
3. Aktualnie Wesoły~ ma w Commencie pochwalne słowa dla OwnTibia, zapewne napisane przez hackera, więc może przytocz poprzednią treść.
Nie nie jesteś sama.
4. -

Y'all

Manik Rookmaster 07-05-2007 12:59

@bov:
Nie ma jak mieć poparcie ziomka, który godzinami wbijał botem fisha. ;)
Jaka zemsta? Gdyby mi zależało na sławie grałbym w takim stylu jak ty/wy. *Wszystko*, co robiłem w Tibii, robiłem 4fun.

PS. Dokąd zmierza Tibia... Na tibiabr wywiad z botterem, na tibia.pl sharer moderatorem. Kiedyś nawet na stronie głównej tibia.com był baner "TibiaBot NG". Antyluring uniemożliwiający trapowanie botterów. Ciekawe w jaki sposób "ulepszy" Tibię następny update...

@Edek Rozprowacz:
Straciłem tylko cash (haker oddał część). Nie wziął mino leathers, nie uszkodził chara w żaden sposób.
PS. 2 Czasami ciekawość/nuda zamula rozum. ;)

Edek Rozprowacz 07-05-2007 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder Nagan (Post 1415759)
Jak dla mnie grac na rooku to szczyt noobostwa

Jak dla mnie to ty jesteś noobem.

@Topic: Hack hackiem stracił tylko kasę i prawdopodobnie itemy. Poza tym nie stracił lev ani nie wylądował na mainie więc tak źle to nie jest. Nawet bez tego idzie się szybko "odbić" od dna.

@up
Post który powinien dać co niektórym do myślenia.

Sirblaze 07-05-2007 13:45

Poprostu wpadl we wlasne sidla, chcial okradac konta innych poprzez tibiaown a wszystko obrocilo sie przeciwko niemu. Hack rzeczywiscie mial miejsce i ku mojemu zdumieniu sam poszkodowany poniosl najmniejsza kare (mianowicie strata +150k)

Ten kto go okradl jest jednym z "pro" hackerow od tibiaown, pozwole sobie rowniez na umieszczenie pewnej krotkiej konwersacji na potwierdzenie jakie wielkie szczescie spotkalo poszkodowanego:

Vego

PostWysłany: Nie Maj 06, 2007 4:32 pm Odpowiedz z cytatem

Witam, przed chwila haknalem 81 Rookstayera jest to 5 co do najlepszych lvli na rooku. Teraz mam do was pytanie , co z nim zrobic. Wyjsc na main czy go zostawic Razz?

MEli

PostWysłany: Nie Maj 06, 2007 4:34 pm Odpowiedz z cytatem

Ostrzezen: 1

Wiesz ile on grac musial stary nie rób mu tego takie moje zdanie i jak mozesz daj fotki z eq itp

To by bylo na tyle mysle.

Regards

Tom The Tanner 07-05-2007 15:04

Na Rookgaard.pl wieści te dotarły szybciej... zacytuję się...

To mnie nie razi.

Vial

owntibia.exe 07-05-2007 15:17

http://60gp.ovh.net/~owntibia/forum/...pic.php?t=2018

Żadna ściema, hack ^^

@down
Wejdź w link, który podałem i zobacz ostatnią fotkę -.-'

Wiechoss 07-05-2007 15:19

Watpie w to ze ktos shackowal to konto , po pierwsze kazdy kto ma na celu hacknac rookstayera mysli o wyjsciu na maina bo to najbardziej boli.
Mysle ze to poprostu wlasiciciel chara ,taki dżołk zeby zwrucic na siebie uwage.

@up
wiem weszlem i zmienilem zdanie , jak pisalem swojego posta jeszcze nie bylo twojej wypowiedzi

@down
no dobra ale gdybym to byl ja i wbil sie na tego chara to odrazu co by mi przyszlo na mysl to sprawdzic noob chary , bank i wyjsc na maina

Sirblaze 07-05-2007 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiechoss (Post 1416404)
Watpie w to ze ktos shackowal to konto , po pierwsze kazdy kto ma na celu hacknac rookstayera mysli o wyjsciu na maina bo to najbardziej boli.
Mysle ze to poprostu wlasiciciel chara ,taki dżołk zeby zwrucic na siebie uwage.

Jak tu nie grzmic? Hacker nie mial zadnego zalozenia shackowania akurat WR to byl czysty przypadek, umiescil gdzies keyloggera i czekal na efekty. Vego, dokladnie ten sam ktoremu udalo sie tego dokonac jest czolowka hackerow z owntibia i bynajmniej na 99% nie jest to idiotyczny zarcik.

Regards

Scobel 07-05-2007 16:05

Czy go DORWALI czy nie, szkoda chlopaka. No coz jak by nie bylo dobry musi byc nawet jesli to nie do konca cala jego praca-dzielenie konta, boty itp, ale wiecie cos napewno wbil ... a wogole ten hack to tak lekko mozna pominac bo co to za hack :P ...

Twoj_Miszcz 07-05-2007 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez owntibia***** (Post 1416399)
http://60gp.ovh.net/~owntibia/forum/...pic.php?t=2018

Żadna ściema, hack ^^

@down
Wejdź w link, który podałem i zobacz ostatnią fotkę -.-'

gosc jest dobry ;D

Rogver 07-05-2007 16:32

@2up
Jemu nie było by Cię szkoda gdyby Ciebie haknął.

Moim skromnym zdaniem DOBRZE MU TAK! :)

Emcess 07-05-2007 16:39

Mi tam się wydaje, że to jakiś wkręt.
Skoro rookuja 100+ to czemu nie mieliby wyjść na maina 81 rookstayerem? Nie dość, że smutek ownera to jeszcze 180k na plusie ; d

Scobel 07-05-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rogver (Post 1416586)
@2up
Jemu nie było by Cię szkoda gdyby Ciebie haknął.

Moim skromnym zdaniem DOBRZE MU TAK! :)

Ale jego zdanie by mnie nie obchodzilo ... Jak juz pisalem moze i oszuiwal tego nie wiem ... ale jesli tak to dobrze to ukrywal skoro go niezlapali az do 81 lev. Na Neranie koles w miesiac wbil 46 lev i co ... Ban na miesiac .. za macro, czy tu nie powinna byc odrazu kasacja ?? ...

A co do mnie, raczej mnie nie dorwa. Gram na swym lakpku ktory odpalam tylko ja. Nie szponce przed kumplami ze mam taki a nie inny lev. Nie uzywam nic wiecej co zwiazanego z tibia, poza oficjalnym klientem. Nie wchodze tam gdzie nie powinienem ... taki szary maly gracz ze mnie ... no i po co mieli by mnie hackowac, dla tych 30k w banku czy dla 25 lev zeby wyjsc z rooka :p ... no ale kika postaci z maina bylo by mi juz szkoda ...

owntibia.exe 07-05-2007 16:42

@Emcess
Nie, nie jest to wkręt -.-' Przeczytaj wszystkie posty w temacie, zanim cokolwiek w nim napiszesz.

A dlaczego miałby wychodzić na maina?
Z rooka zwinął wszystko co się dało, a przecież na mainie ten rookstayer nie miał żadnych kosztowności.

@up
jak chcesz mogę ci dać poradnik, jak zrobić 70lvl w miesiąc =)

Scobel 07-05-2007 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez owntibia***** (Post 1416612)
@Emcess
Nie, nie jest to wkręt -.-' Przeczytaj wszystkie posty w temacie, zanim cokolwiek w nim napiszesz.

A dlaczego miałby wychodzić na maina?
Z rooka zwinął wszystko co się dało, a przecież na mainie ten rookstayer nie miał żadnych kosztowności.

Chodzi o to iz z zalozenia samo hackniecie na rooku nie da za wiele procz jakiegos gp itp. A taka prawdziwa zemsta czy tez cios to wyjscie z rooka postacia. Pamietam kiedys ze na Danubi ktos hacknol kolesia chyba 40 lev a moze i lepiej i nim na rook wyszedl, a swego czasu koles byl wysoko w statach rooka ogolem.

Marionus 07-05-2007 17:03

Wina jest ownera i tyle,nie wchodzi sie w jakieś tam linki ... Albo ma superior:p kolegów z real.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04.