![]() |
13 posterunek
Ostatnio na polsacie leci 13 posterunek. Sobota 19:25 Piątek 8:55.
Cytuj:
zamieszcze pare linków do filmików, jak to zabronione to przepraszam. Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Magic to było zarąbiste ale są 2 wersje tego. SAKE!! xD |
jest smieszny ale to zalezy jeszcze od odcinka
|
Też mam z tego bekę :D Najbardziej podobał mi się odcinek z Pierdzącym i chińczykiem "Tak'iem" jak to obejrzałem to myślałem ze w gacie zrobie :D
|
Kiedyś, było to bardzo zabawne. Ale jak dla mnie to serial zszedł na psy. Kiepscy się wybili, już nie są tacy denni. Coraz lepszy humor mają. Poza tym to raczej nie oglądam tych wszystkich "humorystycznych" seriali. Nie śmieszą mnie.
|
Cytuj:
Kiedyś uważałem 13 posterunek za najlepszy polski serial komediowy. Teraz, kiedy już znam wszystkie odcinki aż tak mnie nie śmieszy. |
mnie dalej smieszy.
|
Cytuj:
Niektore odcinki fajne, niektore zjebane. Tyle powiem. |
najlepszy polski serial komediowy. Po prostu przy każdym odcinku taka beka że szok. xD Mam pare odcinków 2 sezonu ale to nie to samo.
"Drodzy państwo ODRA WYLAŁA...na szczęście po stronie Niemieckiej . Hurrra" |
Cytuj:
Serial zawsze był, jest i będzie denny. |
@Up:
To, że jest denny, nie oznacza, że nie jest śmieszny. Cytuj:
Btw: i tak nic nie przebije Bundy'ch ;) |
no właśnie nic nie przebija Bundych,dzisiejszy odcinek o budzie dla psa..ubaw po pachy
|
Kiedys dawno temu ( za dzieciaka ;d ) ogladalem 13 posterunek.
Ogolnie serial przedni :) I calkiem zabawny :D |
Jedyny pozytyw, jak dla mnie, to obecność Cezarego Pazury, ale generalnie nigdy nie lubiłem tego serialu.
|
świetny serial, szkoda ze nie robia nowych odcinkow.
|
zabiles laleczke ?! przyniessssssssssssss !
uhauhauhauhauhauhauha kiedys to bylo fajne teraz do dupy. ile razy mozna to samo ogladac ? |
Serial jest dość fajny.:)
|
Nie tyle 13 posterunek, co nogi posterunkowej Kasi (Ola Wozniak) ^^
http://www.jer5.friko.pl/Wozniak/Ale...petiach-09.jpg |
Cytuj:
Spróbuj se to wyobrazić, ten serial bez tego komendanta (Oczywiście Marka Perepeczko) to jak by oglądać 13 Posterunek bez Czarka Pazury B) |
Dobrze że nie robią nowych odcinków . Niektórzy aktorzy(z 13 posterunku) poprostu są już starzy i nie byli by tak śmieszni. Zrobili co trzeba :d
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:21. |