![]() |
Anahilator
http://tibia.gamigo.de/forum/attachm...hmentid=126167 - zdjęcia z anahilatora :)
|
Gratz! :D
A tak wogole to gdzie czwarty ? :P |
up
Zapewne zginal :/ :(
|
No taaak to nasza eternia i nasz najwiekszy lvl;)
|
albo poszedl na siqu :P
|
Wielkie gratz, ja jak bym byl na anhilatorze to bym sobie SoV wzial :P
severon->20 lvl knight(mam nadzieje ze za 1 rok bedzie 100 :P)->57/54->aurea :) |
A jA Bym Wziol TeN PrEzEnCiK ... jeszcze nikt go nie wiol...hmmm... Ciekawosc :P
|
Re : up
Huh ponoc Diego Del'Toro zabral ten prezencik ale nie powiedzial co w nim jest. Nice screen :> |
to nie on zrobil tego aninhalatora [chyba] to ktos inny!
widzialem tego ss'a chyba z r0k temu. |
Hmm... fajnie by bylo wiedziec ( tak na przyszlosc) No Bo wiecie.. moze kiedys mnie tak zobaczycie :P
Moze on nie chce tylko powiedziec , bo by go to moze zchanbilo , moze jakies smiecie tam byly... |
Dear pinKs hehe, ale watpie zeby to ty byles gothic tilo, albo Hispo lub Xantea oni nie z polski podajZe :p
|
Lol...Jak bys robil tego questa to bys wiedzial jak sie pisze poprawnie nazwe tego questa!To nie ty na 200% go robiles i widzialem ten ss na tibia.de baaardzo dawno temu!
Btw. Annihilator a nie Anahilator! >.< |
Cytuj:
Cytuj:
A swoją drogą. Gratz dla nich :) |
Cytuj:
|
pff... w presencie jest teddy z annikilatora, na sercura jeden kolo go ma, z pewnoscia jest thread na tibia.de o tym, ale byloby trzeba szukac trochu, misiek ma tylko wartosc pieniezna ale i tak jest wart 1/3 tyle co SoV lub SC
srry za zepsucie niespodzianki ale i tak watpie zeby zaden z tych co sie tym tak interesuja kiedykolwiek zrobi anni :) |
I jest niepotrzebny,mozna dac najwyzej na wystawe do domku...Ale nie moge mowiec na tym forum co to jest...Jak ktos chce widziec to msg do mnie.
|
Cytuj:
Moze to ?? :] Co do teaddy bear, na Antice widzialem juz 2! Jeden w domku Karr Chaosa, drugi w czyims domku w kazz, jak sie wchodzi do miasta, to przed bramami widac pokoik u góry. Tam przy samym koncu ekranu lezy misio :D Powiem wam ze, ze niektore osoby takie jak Henricus Institor, Veritas de'Vrie, rodzina Monstesco i pare innych wymiataczy spieprzyli okazje, poniewaz dzisiaj mogli byc na Isarze kims, kto oprocz DT wykonal Anniha. Mowie tu o wojnie w koncu 2002 roku, kiedy najpierw Kindergarten, a potem Golden Legion ich tlukli...a raczej GL zostali stluczeni...powinni sie wszyscy razem wziac i dzisiaj nie bylo by takiego monopolu...sry za offtopa ale musialem odzalowac strate takich ludzi ;( You'rs: Isara - Cahir de'Vills - hacked Hiberna - Lendark - deleted Aldora - Djinn van Hellsing Antica - Augustus Malevolyn Amera - Thinking Warrior - hacked and stolen acc;( |
Cytuj:
w tym prezenciku podobno jest teddy bear :D ale on jest warty ok 100k :p |
Ja też wiem co jest w tym prezenciku ale o tym się nie mówi bo gra straci sens. Widzialem to na jednym screenie. Tak jak kolega powiedzial jest to bardzo unikatowa rzecz.....
pozdrawiam |
Gratz
Gratulacje zrobienia Questu tylko szkoda ze nie pokazales screenow z walki :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05. |