![]() |
Z jakim lvl i skillami na DL'e ?
Tak jak w tytule, na jakim lvl i skillach oraz jakie taktyki stosować oraz czy jest waste uh. Proszę o odpowiedź, z góry dziękuję !:baby:
|
Mniemam że neichcesz iść solo jak tak to z team pall, sorc, drut zejdzie ci jakieś 4-5 uh na DL jeżeli bedzie bić 4ds (pall może convince) blokować się opłaca na ~50 lvl wtedy schodzi 2-3 uh lub jeżeli jest ED tylko pare mf na sio :) zawsze opłaca się bloczyć DL bo może nas obsypać miłymi nagrodami, spróbujcie najpierw na wieży w venore :)
|
od 6 z lmm
|
Solo
lvl 70+ skils 80/80 team lvl 40+ skils 70/70 Tak zeby waste niebylo,dla sporty DL'e mozna juz na 35lvl bloczyc Mój kolega na 28 zbloczyl 11uhów ale bylo 6 shoterów :D |
Dot....
Polecam 35 lvl + z Ed, ja hunce z swojim bratem i jest bardzo fajnie, przeważnie sie nie zwraca ale może poleci wkońcu dsm...
I polecam na edron na fire axe quest z 60lvl+ z Ed 30lvl +, 2 dsy walą pierwsze dla a ty jako 3 na arma mu sie wbijasz i przewaznie ponad 100 uderzasz, przy 800 online exp nawet do 60k+/h. |
Cytuj:
Dle to waste uh jak jesteś bez sio =q Sio dużo bardziej się opłaca niż uhy, a na dlach nie zawsze masz farta. Hm, dla można zblokować i na 20 lvl, z lekkim hardem ale walić =b No, gdzieś tak z 50 lvl i 70/70 powinno być na lajcie. I pamietaj o tym, że na dle, hydry, i inne stwory zawsze sio! |
Dzięki za odpowiedź, przyda mi się wasza pomoc :) A taktyka na DL'a taka sama jak na Draga, tak ??;)
|
jezeli chcesz solo bez waste zaduzych to ~80 lvl z ~85/85 nawet do 90/90 i i tak zawsze bendziesz tam mial strate uhów
|
Ile jeszcze będzie takich tematów? Ja naprawdę współczuję tym modkom :(
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=32618 Tu się nie mogłeś spytać? |
Cytuj:
na dl'e najlepiej na wierze obok venore stajesz przy schodach tak zeby dl niebil cie z wave a shoter hmm+gran vis lux/exori vis tam jest dobrze sprubowac swojego 1 dl'a[ja tam zabilem1] Powodzenia:) :) :) :) :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |