![]() |
Vuaevo Bruth trapped by Duskiness noob chars. Furora!
Witam...
http://www.***********.com/572549815.html Nie nagrywalem od początku, ale zaczęło sie od tego że Vuaevo bił jakiegoś 42ek z rs'kiem, a później all dolecieli.. reszte widać na filmie :> Comment plx ! Ps. Zamiast ********* wpisać s p e e d y s h a r e bez spacji oczywiście |
Cytuj:
|
Cytuj:
Luknij to najpierw a nie psujesz mi posta =( , Nie jestem frajerem żeby dawać keyloggery -.- |
To na cholerę dajesz niepełne linki na dodatek z końcówką html?-.-
|
...Ale wyszedł z trapa... i padl czy nie pozniej?
|
Yugo mnie rozwala :D:D
|
Cytuj:
vuaevotrapped.rec This file has been downloaded 17 times File size 209.43 KB, uploaded 26 minutes ago Oczywiście plik czysty. |
@yugo
Jestes zalosny ;) nie wiesz-nie wypowiadaj sie. Plik czysty. Na tym forum jest cenzura na s peedyshare |
Czyste, nie wiem po co te "***" nie lepiej podac poprostu link?
@Up niewiedzialem ze tu jakas canzura:> |
@ileś tam up :>
Nie padł @up też nie wiedziałem o cenzurze ;> next razem będe dawał na sendspace;] |
@up
To jest kodowane na tibia.pl geniuszu. probuj wlasnym poscie napisac np. s p e e d y s h a r e (bez spacji) i tez ci sie pojawia ******** @topic OMG jak zwykle organizaja duskines poraza.... Chcieli zabic 140 ek bijac tylko z wandów?-.- GL @down Polskiego sam sie ucz... Ja w swojej wypowiedzi nie zauwarzylem błedu ort. a że jest gdzies jakas literówka nie swiadczy o mojej nieznajomosci jezyka polskiego... I nie rób offtopa takiego-.-'' |
Cytuj:
Geniuszu, do szkoły i się uczyć Polskiego 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widać tu piękne wymierzenie doom harvestera i zabicie tego ek (40+)
Oczywiście moja akcja ;] już 2 trapy im dziś rozwaliłem;] |
Cytuj:
|
jesli to naprawde noob chary duskiness to sie niedziwie czemu przegrywaja wojne jak oni mogli dac mu wyjsc z tak doskonalego trapa i czemu niewalili combo?
Film 2/5 |
Wygladalo to tak jakby prubowali mu cale uhy zuzyc, ale lipa
|
Cytuj:
|
Farta miał xD , gdyby nie pasterz the spymaster to ciezko by było :>
Więcej takich akcji ^^ Pozdro:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03. |