![]() |
Owntibia i jego delete
Heya!
Podejrzewam, że mam na kompie keyloggera owntibia, bo ostatnio mialem hacka;(. No nie byla to cenna postac ale zawsze jakaś:confused:. I tu nasuwa się moje pytanie (expertem nie jestem więc was o to pytam). Czy usunę owntibie Ad-Awarem? Z góry dzięki za odpowiedź :). Pozdro, Dragon |
robisz loga w hijackthis potem ten dokument.txt z logami wrzucasz na hijackthis.de to co ci pokaze na X to usuwasz wlaczajac system awaryjny no i tyle.
|
Albo użyj programu OwnTibiaDeleter z 'Undergroundowej cziterskiej polskiej stronie o Tibii'. Keyloga tam nie ma, ale i tak robisz to na własną odpowiedzialność..
|
Rada ode mnie:
-zobacz czy masz w folderze C:\Windows plik services. exe, jeżeli tak, to usuń go w piździet : ) A może pamiętasz stronkę/link/cokolwiek, JAKI plik ściągałeś. Jeśli tak, to byś mi go podesłał, a ja bym Ci powiedział co i jak zrobić (bo w ostatniej wersji Owntibia można podać w configu plik o dowolnej nazwie tworzący się w folderze z Windowsem ^^ . @up daruj pan sobie. |
Nie mam ale za to przypomniałem sobie że jak ścągałem ikonki Vistowe to Avast krzyczał na alarm że to trojan tera nie wiem co z tym zrobić bo pod system są te ikonki :/
|
Może mi ktoś pomóc?
|
Cytuj:
|
Start -> uruchom -> msconfig i nastepnie zakladka uruchamianie. Odznacz, zresertuj komputer i bedziesz mogl usunac. Nigdy nie mialem do czynienia z owntibia wiec nie wiem czy tam to znajdziesz.
|
@Maniu'Kyra
Ściągnij Process Explorer i Rootkit Unhooker. No chyba że ten plik jest ulokowany w innym folderze niż Cytuj:
|
Cytuj:
co ja napisalem wyzej ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:41. |