![]() |
140EK vs 30 Mages lvl 40
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24150
Rotfl, obczajcie filmik, ile ich tam było na dole, ładna masakra :-D. |
;o masakra xDD
btw to była forma jakiejś zabawy czy co? ;p |
Miazgaaa :) Ładny filmik ;p
|
09:38 Delvines [163]: 23:02 --- Found 40 on track! CAN'T DISPLAY ALL ON SCREEN --
to nawet ja takiego macro nie mam :S |
Ladnie sie tam zlozyl jakis 82 ms :)
|
Na tym filmie jest wlasnie pokazane kalectwo knighta-.-, jak sobie nie mogl z ~40 sorcem poradzic...
|
pwn3d ładna ekipa
|
Był już ten filmik na forum, tyle że z perspektywy jakiegoś 40lvla.
|
O lol :D nie wiem co to było ale super sie oglądało ;p jeszcze jakby wszyscy tam padli to juz wogole ;d
|
|
Kozak ! te noobki ladnie ich sdkowaly ;]
|
hahaha ladna masakra hahahaa aż płakałem ze śmiechu ;D:D:D
|
Cytuj:
Żal było patrzeć jak 140 lvl wali w 40 lvl hity z broni średnio po 30 hp -,- Po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu ze nie ma drugiej w historii gier mmorpg tak slabej profesji jak tibijski "rycerz". Pisze to w cudzyslowie bo prawidziwe znaczenie slowa rycerz jest zupelnie inne niż ten chłopek ze wsi walacy hity srednio po 30 z broni tak jak go w tibii niedorobili -,- Szkoda ze tak zasczytna postać jak rycerz, wynoszona na piedestał we wszystkich ksiazkdach i legendach jest tak zdegradowana i zdegenerowana w tibii. Mogliby chociaz zmienic nazwe z 'knight' na cos innego bo sie plakac chce ze rycerz wali po 30 z broni -,- Cipsoft to banda lolków, nie dosc ze niedorobili dwoch profesji (calkiem skopany knight i czesciowo paladyn ... ) to jeszcze dali sie zrobic hackerom (wlasciwie crackerom..) w ch*ja jak male dzieci i teraz grac nie mozemy :D |
Cytuj:
Ta, grunt że 80+ sorc pokazał "niekalectwo" swojej profesji w tym starciu. (ironia) |
Elo , ja dowodziłem tą szmarą ludzi :D
Gdyby nie war bot tych knightów all by padli :) Jak znacie jakieś fajne typy , miejsca na akcje to PW lub tu a wykozystamy. POzdrawiam BERYLIE MAT |
Powiem tak... Chłopaki mieli pomysł wspaniały! Piękna akcja, wykonanie też w miare ;) No i nic tylko życzyc im kolejnych takich akcji, a nawet lepszych!
|
Cytuj:
Procz tego ze skanuje 2 pietra w dol i gore, mozesz zobaczyc co tam jest, kiedys strzelal z SD poza ekran 2 kratki ( moze cipy cos zrobily i juz ta opcja nie dziala) Bot ma w sobie rune maker'a, cave bota' aim bota ( to juz raczej zbyteczna opcja od czasu cip bota), uh bota ( z mozliwoscia ustawienia uhania znajomych, jak zycie spadnie im ponizej okreslonej ilosci %) Ma jeszcze wszystkie liczniki exp/h skill/h ile do adv itd. Co do cave bota, to zbiera loota ( nie tylko gp) ale rowniez odpowiada ludziom na ekranie. Chyba wymienilem glowne opcje tego bota ( moja wiedze opiera sie na wersji bota sprzed 1 roku, moze od tamtego czasu cos pozmieniali) RE:DOWN hmm, zjada jedzenie oraz lowi rybki, mozna go kupic za 20$ albo 100k na beryli. |
Jeszcze 2 opcje i bylby ban ;p
|
Berylia Rulez xD Ladna massacra
|
Cytuj:
Kalectwo to miałeś miec na drugie imię... Ciekawe czy ty byś szybciej go ubil jak mial full mane i full defa ... później mana się skonczyła to padł na combo lol Ty byś go nawet swich sorkim nieubil a gadasz na innych lol.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:27. |