![]() |
W co grac?
W co byscie radzili grac:
Ultima Online-czasem nie moge grac Tibia-lagi, kicki i do dyspozycji jakis 22-23lv pall slabe skille Mu Online-bym musiał poszukać serva :P HB-Nie zbyt ciekawa i nie ma kolegow :/ Albo macie inny pomysl plz o odpowiedz (jestem nie letni nie mam kasy na pacc,gry p2p :P) Jesli chodzi o Mu jaki jest polski dobry server?(Jakoś Quarku Mu bylo ale nie pamietam dokladnie) |
Gangstawar www.gangstawar.com
|
Chodzilo mi o MMORPG :P gangsta war znam :)
|
Thiel- tekstówa, ale wciaga jak cholera => http://www.strefa.gamepress.pl/thiel/index.php
Wygląda niepozornie [ba, właściwie wogóle nie wygląda...], ale grywalność zaj*b*sta. Jakieś pytania co do thiel, to na PW. |
Zagraj w Ragnarok Online, według mnie jeden z najlepszych mmorpg.
Gra sie naprawde przyjemnie no i jest calkiem sporo darmowych serverów w tym polskich :tongue: Polecma w szczegulnosci 2 polskie servery ragnaroka : www.drt.prv.pl www.projectro.prv.pl |
|
Propozycja
a wiecie co ja wam zaproponuje ..... Diablo 2 lod ;]
|
Masta,wez nie wal offtopa, co nas wali ze nie masz neta i pykasz w diablo 2... Pomine to ze to glupia gra(:P) bo kazdy ma swoje gusta ale nie wall OFFTOPA on sie pytal o MMORPG widzisz MMORPG a nie zrecznosciowke singleplayer...
A co do tematu: -UO:No chyba z mmorpgow to najlepszy:P Jesli MASZ gre i konto na jakims fajnym shardzie to GRAJ GRAJ GRAJ!!! -Tibia:Jesli podobaja ci sie te oldschoolowe klimaty:P I nie bedziesz sie wqrwial jak ci thief habnie lootbag czy cos... -MU:eee tam... -HB:EEee tam 2... No to tu masz moj stosunek do kazdej z wymenionych przez ciebie gier:P Nie daje ci lkinkow do jakis innych zeby nie zwiekszac ci metlika we lbie... Poza tym spis MMORPG masz w temacie 'Wykaz RPG Online' to po co jeszcze tu dawac linki... |
@hedrox
Coraz wiecej osob robi gry tego typu np.Daimon(zna ktoś nowy link?) albo Vallheru i jeszcze duzo duzo wiecej no moze nie tak duzo |
a ja polece !!!:
GUILD WARS Gra narazie jeszcze niema beta (mają być 2 dni bety chyba jakoś tak "29-31 października") Gra ma być miesięcznie w FULL FREE !!!!!!!!!!!!!!!!!! żadnych zasranych opłat (chodzi mi tu o biedniejszych graczy takich jak ja), ale jest jedyny wydatek ... i to coś w stylu pacca (chodzi mi o cene) bo płytka (jak myśle i cd-key) kosztuje 49,99$ (coś koło 200 złotych). Życze powodzenia ;) www.guildwars.com To jeśli masz cierpliwość i poczekasz sobie ;) a tak o ...to ci polecam.... www.mmorpg.com ... i poszukaj sobie. |
|
Lista gier FMMORPG*
Chodzi o darmowe gry MMORPG (to jakby ktoś nie wiedział ;)) Jeśli znasz angielski (chodzi o opisy) to napewno znajdziesz coś dla siebie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42. |