![]() |
Pits Of Inferno - Druid Room
Potrzebuję jakieś filmiki z expieniem druida w tym room, chciałbym podpatrzeć jakieś ciekawe taktyki, szczególnie jak biją Diabolik Impa gdyż z sd to waste. Trzeba w końcu te Demonic Essence nazbierać :D.
Z góry dzięki. |
Wejdz se na E Tube i poszukaj (heh byłem pierwszy)
|
Nom chyba na youtube albo videogoogle coś znajdziesz ;]
|
Niestaty na youtube ani video google nie ma żadnej takiej pozycji. Przeszukałem całe forum tibia.pl i tibia.de od czasu tego update i są filmy wszystkich pozostałych profesji ale nie druid. Hmmm czyżby druid room był nieopłacalny do expienia? Może znacie jakieś inne źródła gdzie mógłbym znaleść taki filmik?
Thx. |
@topic
skoro z sd to waste to nie masz tam czego szukać
|
www.tibia.de/forum
nie ma filmu, ale jest metoda. |
pewnie SD to waste, więc może użyj HMM ;P ;P ;P
|
Cytuj:
Inaczej nie dasz rady jak bez sd ten room jest malo oplacalny najlepiej maja sorce :P |
Cytuj:
@topic Innego wyjścia nie ma. Musisz używać SDków, z explo będziesz za wolno je bił, co za tym idzie zejdzie dużo many. Niedobitki z HMM. Jak lubisz ryzyko to może z visa, ale chyba za duże wsate będzie, spróbuj. |
Znalazłem tylko jeden film z druidem robiącym Voc Rooma w PoI :/
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23942 Jak widać ostry waste SD na Impa ale inaczej sie nie da... |
@ Bigzone
skoro z sd to waste to nie masz tam czego szukać Zamiast SD można go bić w rogu jak np warlocki w room na double SD quest przy użyciu Wild Growth aby go trapnąć ale boję się tego wytestować :p . @ Sozemego Zaraz to sprawdzę. Dzięki za pomoc. @ hide Znalazłem tylko jeden film z druidem robiącym Voc Rooma w PoI :/ No z takim waste to też potrafie :D. Pozatym nie jest to filmik z expa lecz z jednorazowego wyczesczenia pomieszczenia. Ale dzięki też i za to. Jeżeli znajdę jakąś ciekawą taktykę podzielę się też z Wami. Pozdro. |
Cytuj:
Fakt: z sd to będzie strasznie drogo kosztować. Nie wiem, czy taniej nie wyszłoby kupować od ludzi(Herganon, z Harmoni po 3k/sztuka skupował). Może zaproponuję inne rozwiązanie, a mianowicie hunt z teamem za firewallem. Film w dziale filmy znajdziesz. Niedawno był, jak knight +4 dsy(2 summonerów) tam siedzieli. Nie wyglądało na waste(druid leczył knighta, od czasu mass res na dsy), drugi lał z hmm. Dsy przebijały tarczę moba a knight ładnie z sca trafiał(z exetą res na hotkeyu). Wiem, że raczej wolałbyś solo...ale zawsze możesz zgodzić się leczyć w zamian za wszystkie demonic essence. |
@ Dwimenor
No właśnie wolałbym solo bo za firewallami już byłem z team kilka razy ale to każdy chce cos dostać z team'u i knightci też chą to przedewszystkim dla siebie. Wsumie jakbym znalazł team, który nie chciałby tych essence to byłoby bajecznie :D. Na Novie nikt nie skończył jeszcze dreamers chellange więc raczej mogę pomarzyć o takim team'ie ;P. |
Jesli diabolic wali samym ogniem summonij dska zaatakuj diabolica niech ds go gania a ty wal hmm sam chcialem tak sprobowac ale jeszcze paru lveli mi brakuje.
|
Hehe poszedłem wypróbować moich sił w tym roomie. Było ciekawie.
Pozatym nie spodziewałem się, że spectre bije mocniej od demona :D. Link do fimkiku. rapidshare.com/files/30613997/POI_hunt.rec Link w takiej formie ponieważ: Aby wstawiac zdjecia lub linki musisz napisac przynajmniej 10 postow lub wiecej. Obecnie masz napisane 6 postow. |
a dałbyś radę rehosta? na rapidzie w tym momencie mam ~50 min. limitu, a muszę jeszcze pare rzeczy pobrać. ; p
|
Cytuj:
@topic Dobrze,że spróbowałeś najlepiej samemu sprawdzić jak najlepiej |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:25. |