![]() |
Raport do GM
Mam pytanko. Chodzi o to, że miałem coś kupić od jednego kolesia. Kase mialem wyłożoną na skrzynkę w depo, a on ten przedmiot... Nagle qrde nie wiem dlaczego mnie wywalilo z TibiiX( . Ziomal wziął moją kasę i dał logouta. Czy mogę złożyć raport do GM w tej sprawie?
|
Niestety nie, ponieważ cipsoft traktuje to za zwykły kick i nie jest odpowiedzialny za to co sie w tym czasie z tobą stanie. A kradzież w tibii nie jest nielegalna ;s
|
chcesz złożyć raport? I co napiszesz?
Drogi GM'ie chciałem kupić od kolesia przedmiot. Wyłożyłem kase i nadle dostałem kicka! Koleś wziął moją kase. Prosze oddaj mi ją bo nie chce mi sie jej odrabiać :] Miałeś kicka i tyle ;-) |
Dokładnie ostatnio pewien ED chwalił się itemkami w depo kładąc je na skrzynki wielu gapiów oglądało i podziwiało nagle puf kolo znika a na skrzyni leży beholder shield i spike sword:D może nic nadzwyczajnego ale 13lvl chyba się ucieszył ;)
|
ban za NIC
NIESTETY tak dostałem od ciebie GM-ie bana za nic napisałes tylko masz tak:
-chcesz dołączyć do gildii a ja na to -jasne!Tylko jak? a ty GM-ie napisałeś; -to wejdz na taką stronke niestety nie moge jej podać i zaloguj sie tam. ja tam weszlem i sie nawet jeszcze nie zalogowałem a ty -no to ban! i mnie wyrzuciło z konta!!! i tlatego pisze bo chce odzyskać moje konto!!! nick z konta:Kapselo lvl:18 sorcerer thais ale byłem w tedy kiedy dostałem bana w carlin!!! i chce odzyskać konto!!! |
17:15 You are prommoted to a hacked account.
GrAtS! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:31. |