![]() |
Sorc....
Mam pytanie gdzie moge expic na 29 lvl zarabiać kase i jednoczesnie expić z małymi stratami.....
|
Możesz Expić Na Ghost Land :p ( koło Carlin ) Lub Na Cycach (Takie Ustronne Miejsce Niedaleko Veno , Są Koło Nick 2 Questy 1) Na Sd w Dead Human 2) w Podziemiu Na Talony itp). Tylko Żeby Expić (Efektywnie i Porzadnie B) ) Musisz Brać Z 1-2 bp mf , 1-2 bp gfb. Czasami Się Zwróci A Czasami Nie (Rób Loot Baga - To Pomaga :evul: ).
|
Dobij gdzies 33 bierz woi i idz na guardy.
|
Postaw 2x Monk, weź kilka runek i mf i leź na mintwallin... robiąc bagloot napewno zwróci Ci się z dużym + ;]
|
za ile kupiles chara na allegro?
|
@up
Czy to ważne za ile kupił? Jego sprawa czy kupił czy zrobił... zapytał gdzie może expić to odpowiedz mu ładnie lub sie nie odzywaj ;x |
@topic
JA na twoim lvlu expilem na foldzie tzn robilem lootbagi . Moze nie najlepszy exp ale za to kasa ladna. Radze ci idz tam |
DC ROx !
Czlowieku mam dla ciebie taką małą podpowiedź, weś WOCE albo dragonbreatha i lec na DC (Dark Catedral) i expij do 33 a potem to juz full opcja z WOI... POH, GUARDY, nawet możesz się pokusić o OF :)
Na DC exp jest spoko mniej więcej 20k/h na twoim lvl i loocik z ghouli, tarantuli i innych stworków tez niczego sobie, na pewno nie bedziesz miał wasta :] Expiłem tam od 11 lvl knightem ze skillami 58. :D |
Jak wyciągniesz tam 20k/h to będziesz dobry... nie zapominaj, że na DC lata mnóstwo 13lvli z wandami i nie dają expić...
|
Dc
Z tym Dc nie jest tak latwo czesto luruja tam Gs'a wiec moze byc kłopotB)
|
Cytuj:
wystarczy bp manasow(starczy na jakies 1.5-2h) monk i WoD(wand of dragonbreath) a jesli chodzi o straty to wiecej zarobisz na lootbagach niz stracisz :) pzdr.:] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:50. |