![]() |
Najlepsza wersja Tibii...
Dawno myślałem nad założeniem takiego tematu, ale nie wiedziałem czy warto. Teraz gdy zainteresowałem się pracą na forum, postanowiłem stworzyć temat, w którym będzie można ocenić najlepszą według was, wersje Tibii...
A więc pytam was, jaka jest najlepsza wersja Tibii. Proszę podawać swoje za/przeciw w tym temacie. Może w ten sposób znajdziemy wreszcie odpowiedź na pytanie, które zadaję wiele osób. Temat został zaakceptowany przez Moderatora, jeśli wybrałem zły dział, proszę o przeniesienie. Dodaje tylko do ankiety wersje, od 7.4 bo wielu użytkowników forum nie grała przed tą wersją. Wersje Tibii są ogólne, więc 7.4 oznacza iż akceptuje 7.41, 7.5-7.55 itd. Osobiście uważam że Tibia 7.4 jest najlepsza... |
Najlepsza była v0.1b
|
Naturalnie, ze 7.9.
|
A gdzie 7.1 ?? Od niej zacząłem kariere w tibi ;d Całkiem niezła była, ale i tak najlepsze były 1 otsy;d Jeszcze tibia.pl ten fajny (mi sie podobał) niebieski outfit miała ... Ah te wspomnienia ;d Później tylko supported fan site i koniec ots, nowy out (mówie o tibia.pl)... Ahh te czasy...No a co do tibi to od 7.5 zaczeło się wszystko psuć, a 7.9 to już tragedia (tylko mapke dobrze że dorobili i zmienili)
|
6.0 a jak ktos napisal ze 7.9 to jest najlepsza to spadlem z krzesla, tibia zaczerla sie psuc po dodaniu cip bota
|
7.6 :p wtedy zacząłem przygodę z Tibią.
7.9? Rotfl - wersja dla ludzi, którzy nie potrafią grać pvp. Hotkeye to porażka. |
A ktos ci kaze uzywac hotkeyS ?
|
A wy, bucki, nadal uwazacie, ze trafianie z run to cale pvp. Przed cipbotem byly normalne boty i nikt nie narzekal na brak pvp. Jak ci lepiej, to nie uzywaj, proste. Wyjdzie na to samo, jakby nie bylo cipbota.
|
@Panowie up
Mam nie używać? Przegram. Chodzi o to, że jak nie było takiej możliwości to o wiele mniej ludzi trafiało z hotkeyów. Teraz byle 20 lvle potrafią zabić doświadczonego knighta, bo przyciskają F1 -.- Ale nie będę się z Wami kłócił, każdy ma swoje zdanie. Mnie najbardziej się podobała Tibia 7.6, do tego te outfity, co były. To były czasy. |
Dla mnie najlepsza wersja to 7.6 nie było wandów/rodów żaden 11 lvlwiękrzy czy tam mniejszy nie plątał sie że tak powiem pod nogami na soldach... jak na guardy to sorc musial miec hmm i monka jakiegos żeby se expic a teraz ucieka i tylko mfy... a hotkeye porażka i ten atak z run na battle :)
|
Najlepsza byla tibia 7.1.
Nie bylo tych pier.... hot keysow, a umiejetnosc pekowania byla podziwiana. ;) Nie bylo tego szmelcu jak stamina czy soul pointy. Nie lamaly sie speary, a runki mozna bylo kupywac od druidow na czym dobrze wyszli. Ceny nie byly tak dramatynie niskie jak to jest teraz, a highy lvelowiec mogl zarobic w godzinke z 10~80k. ;] (oczywiscie na sprzedawaniu eq) To byly czasy... |
Osobiście uważam, że wersja 7.6 jest najlepsza, ponieważ jest... poprostu OK. Fajna jest też wersja 7.9 jeżeli chodzi o stroje dla PACC. Myślę więc, że wersja 7.6 i 7.9 jest b. dobra. :cup:
Pozdrawiam _Berry_ |
Cytuj:
Cytuj:
Edit: @up: Data dołączenia: 09 05 2007 mogłbyś z łaski swojej zmienic podpis? |
7.1 ftw!
Newbie times.. Aż mi sie łezka w oku kręci =o) 36-37 lvl w tydzień na scarabach druidem, 50 mlvle na 11 lvlu... xd |
Ja zagłosowałem na 7.5 bo na niej zacząłem grać i byłem z tibii zielony jak każdy na początku.
Ale jakby była opcja 7.7 to bym na nią zagłosował, bo na niej grałem już trochę lepiej (nie chodzi mi o to, że w niej pojawiły się wandy/rody) Chociaż jednak Tibia 7.1 nie była aż taka zła, tylko szkoda że od niej nie zacząłem ;p |
7.1 pamiętam te wielu godzinne skillowanie moim pierwszym knightem w Carlin nad wodą z kumplem :) no i tych sorcer i druid z Fire Swordem chodzących na roty ze skillami 23/22 :p
|
LOL? Ktos tam napisal ze tibia 7.9 pfff... napewno jestem sorcerer i nie grales za czasu tibi 7.4. Tibia to juz nie jest zabawa =/ jak ja pamietam jak za czasow 7.4 wszyscy sie podniecali bo gdzies anni zrobili, hunt na demach to byl cos, runy byly tansze, nie bylo cip bota co prawda byly farmy 11 drutow ale to wlasciwie nie przeszkadzalo, palek byl najlepszy a nie teraz sorc ktorym jestem w stanie w 2 tyg wbic 50 lvl -.- taki taifun kiedys expil i sie meczyl a teraz mu wyleci kilka 100 sorcow robionych w miesiac i go ubijaj gdzie tu sprawiedliwosc? -.- zal mi ludzi ktozy mowia ze tibia 7.9 dobra owszem jest kilka plusow ale np. wandy to doslownie przesada kiedys ich nie bylo i nikt nie nazekal ze sorcerer ma zle wszytsko wszytskim pasowalo. Zawsze bylo po rowno profesji mozna byl fajnie huncic a teraz to wleci sorc i sam wszytsko rozjebie -.- fajnie sie huncilo na gsach a teraz? sorc bierze knight on luruje 5 gsow sorc wali mort hura i cala sztuka huncenia -.-' Juz nie ma tego klimatu tej trudnosci... 0 zabawy... spytajcie starszy graczy kiedy bylo lepiej ja to widze po swoim servie jak za czasow 7.4 nie bylo takiego czegos ze pierwsze na servie sa sorki robione w 2-3 miechy servem rzadzila 1 osoba a nie 15 postaci jak wyzej powiedzialem robione w 3 miechy macx-.-' tyle mam do powiedzenia chuj mnie to co bedzie dalej niech sobie cipy ulepszaja palkow i knightow tego kilimatu nie bedzie co kiedys...
|
Cytuj:
7.4 rox Od 7.6 są wandy, a Tibii 7.7 nie było(?) bo nie widziałem klienta na tibicams:P |
Dla mnie najlepsza była Tibia 7.4 - wtedy zacząłem grać i mile wspominam te czasy :)
A najgorszy - 7.6 czyli różdżki... |
Cytuj:
@topic: Oczywiście, że 7.1... 7.4 i 7.5 jeszcze przejdą, ale pozostałe to już coraz cięższe grzechy... Stamina i soule były znośne, ale pierwsze łamiące się speary były porażką (łamały się zdecydowanie za często, ale na szczęście CipSoft to naprawił i teraz łamią się rzadziej). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |